![]() |
Bu balığı bilen varmı
arkadaşlar bu balığın ismini cismini bilen varmı acaba
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
İlyas abi tam olarak çözemedim ama araştırmalar sonucu en azından akrabası olabilecek birşeyler buldum.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] En çokta buna benziyor [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
ilyas bey ben bu balıkdan antalya'da büyük limanın içinde çok yakaladım, antalya'da gümüş balıgı deniyor,eti gayet güzeldir, tavuk göysü ve yanıçla güzel av verir, ama limandan başka bir yerde çıktığını hiç görmedim, siz nerde ne nasıl yakaladınız anlatırmısın...
|
cemşid kardeşim haklısın bu balıkta alanya limandan yakalandı.İlk defa gördüğüm bir balık,sanırım balon balıklarıyla birlikte akdenize giren türlerden,
teşekkürler tago evet benziyor eklediğin resimlerdeki bazı balıklara ama yakalanan balığın kafa yapısı daha değişik sanırım akrabalıkları var.En son eklediğin balığa benziyor |
İlyas abi bende latince isminden yola çıkıp bulunabilir diye ekledim. Kafa yapısı az biraz farklı.
|
deve balığımış :)))))))))
|
abicim nerden bulursunuz böyle tuhaf balıkları yabancı sitelerde nevar ne yok dökmeyin ortaya biz kendi denizimize sahip çıkalım
|
ayda.gezen marsta yatan balık alanya limanından yakalanmıştır konuyu iyi oku sonra eleştir
|
deve balığı
bu balıktan iskenderunda çok yakaladık. genellikle nisan-mayıs zamanları liman içlerinde iyi av veriyor. canlı izmarit ve kefale vurdu hep.
inanılmaz lezzetli bir balıktır. mangalını tavsiye ederim. şu ana kadar yakaşadığımız en büyüü 6 kilo geldi. onu da çekmesi bela. yassı olduğu için çok zor çekiliyor sudan. selamlar A.Can |
Bu dülger değilmi?En azından ben öyle biliyom.
|
Saat 15:06. |