RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   8 kasim güzelbahçe 2.liman av raporu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=5352)

ETHEM 09-11-2008 15:58

8 kasim güzelbahçe 2.liman av raporu

8 kasım cumartesi manisa devlet hastanesinden arkadaşlarla gece saat 4 te manisadan yola çıkıp güzelbahçe 2.limandan açıldık yol,kahvaltı,yem seçimi derken saat 7 de yola çıktık uzunada civarında ismini bilmediğim fener benzeri kayalık bir adacık civarında demirledik yem olarak sülünez ve mamun kullandık,oltalarımız klasik 3 iğneli 40-50 gr kurşun kullandık, yinede güzel birkaç mercan ve karagöz dışında kayda değer balık yakalayamadık derisinin kalın olduğunu bildiğim anos balığından 5-6 adet yakaladım ne tür yendiğini bilen arkadaşlardan tarif istiyorum mercanlar ve iri karagözler sülünez ile yakalanmıştır bilginize hepinize rastgelsin bu arada ender çam abime tekne bulma konusundaki yardımları için teşekkür ederim...[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
GÜNÜN KARE ASLARI
GÜZELBİR TABLO
BİZİM MUTFAK

shark1 09-11-2008 17:09

cumartesi günü bizde aynı yerdeydik ethem hocam.bizde pek bir şey yakalayamadık. balık yoktu anlayacağınız . o yüzden dert etmeyin. inşallah bir dahaki sefere.

ibrahimz35 09-11-2008 17:55

Ethem, kardeşim çok olmasada mercan ve karagöz yakalamışsın ellerine sağlık afiyet olsun.

dilki 09-11-2008 19:41

Ethem hocam güzel balıklar ellerinize sağlık bu hafta balık yoktu bizde çok uğraştık ama fazla bir verim alamadık!!!

Taygun KOCABIYIK 09-11-2008 21:39

Ethem abi tebrik ederim güzel av olmuş sayı fazla olmasada kalite mevcut :)
Hanozların kuyruklarına ince bir çizik atıp bıçağı ordan soktuktan sonra derisini kolayca yüzebilirsin. Normal unlayıp tavada kızart ve emin ol yediğin bir çok balıktan daha fazla lezzet alacaksın.
Afiyet olsun

ender 10-11-2008 07:29

Sevgili Ethem
uzun uğraşlardan sonra çıkabildiğiniz avdan, istediğiniz sonuçla çıkamamanıza üzüldüm.ama bu sonucun verdiği kamçıyla artık yeni bir balıkçı kazanmış olmamıza sevindim.bi dahaki sefere siz görürsünüz le ayrıldınızsa artık seni tutamazlar.
bu balık sevdası ( hanıma göre illet )bir girdimi iflah olunmaz.evdeki huzuru korumanın en iyi yolu daha kötülerini iyi bir senaryoyla empoze edip balığa gitmeyi razı kılmaktan geçer.ben bunu etrafta gazetelerde neler var adam maaşı aldımı doğru bar pavyon rus kızlarına ertesi günü evde ekmek yok, icra kapıya dayanmış, çamaşır, bulaşık makinaları gitse daha mı iyi kahfeye gidip kumaramı alışayım.gibi duygu sömürüsü yoluyla eh diğerlerindense balığa razı olayım ikna metodunu kullanırım hep işe yarar.ilk seferde istediğin balıktan istediğn kadar, olmaz öyle. biz ve arkadaşlar yıllardır gidiyoruz yeni yeni meyvelerini alıyoruz. sen se ilk seferde toptan parsayı toplayayım. deniz kanunlarına ve usule aykırı ama inancını ve ümidini kırmadan bi daha ki sefere kesin. olmazsa öbüründe garanti felsefesiyle yola devam diyeceksin bundan sonraki avlarının çok güzel geçmesi dileğiyle
selamlar Saygılar.

ETHEM 10-11-2008 07:47

doğrudur ender abim

Alıntı:

ender tafarından gönderildi (Mesaj 56992)
Sevgili Ethem
uzun uğraşlardan sonra çıkabildiğiniz avdan, istediğiniz sonuçla çıkamamanıza üzüldüm.ama bu sonucun verdiği kamçıyla artık yeni bir balıkçı kazanmış olmamıza sevindim.bi dahaki sefere siz görürsünüz le ayrıldınızsa artık seni tutamazlar.
bu balık sevdası ( hanıma göre illet )bir girdimi iflah olunmaz.evdeki huzuru korumanın en iyi yolu daha kötülerini iyi bir senaryoyla empoze edip balığa gitmeyi razı kılmaktan geçer.ben bunu etrafta gazetelerde neler var adam maaşı aldımı doğru bar pavyon rus kızlarına ertesi günü evde ekmek yok, icra kapıya dayanmış, çamaşır, bulaşık makinaları gitse daha mı iyi kahfeye gidip kumaramı alışayım.gibi duygu sömürüsü yoluyla eh diğerlerindense balığa razı olayım ikna metodunu kullanırım hep işe yarar.ilk seferde istediğin balıktan istediğn kadar, olmaz öyle. biz ve arkadaşlar yıllardır gidiyoruz yeni yeni meyvelerini alıyoruz. sen se ilk seferde toptan parsayı toplayayım. deniz kanunlarına ve usule aykırı ama inancını ve ümidini kırmadan bi daha ki sefere kesin. olmazsa öbüründe garanti felsefesiyle yola devam diyeceksin bundan sonraki avlarının çok güzel geçmesi dileğiyle
selamlar Saygılar.

haklısın abicim inşallah beraberce çıkacağımız avlarda sizden bu işin inceliklerini biraz da olsa öğrenme imkanım olur saygılarımla

ETHEM 10-11-2008 07:50

anoslar

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 56987)
Ethem abi tebrik ederim güzel av olmuş sayı fazla olmasada kalite mevcut :)
Hanozların kuyruklarına ince bir çizik atıp bıçağı ordan soktuktan sonra derisini kolayca yüzebilirsin. Normal unlayıp tavada kızart ve emin ol yediğin bir çok balıktan daha fazla lezzet alacaksın.
Afiyet olsun

eywallah kardeşim haklıymışsın tipini ve rengini arkadaşların çoğu beğenmesede yakaladıklarımı denize geri bırakmadığım iyi olmuş etinin lezzeti gerçekten güzelmiş
normal un yerine galeta unu daha iyi sonuç verdi:)

ETHEM 10-11-2008 07:51

slm

Alıntı:

dilki tafarından gönderildi (Mesaj 56984)
Ethem hocam güzel balıklar ellerinize sağlık bu hafta balık yoktu bizde çok uğraştık ama fazla bir verim alamadık!!!

evet hocam haklısın walla denize geri saldığımız ısparozların haddi hesabı yoktu neyseki mercanlar gönlümüzü aldı daha iyileri sizin olur inşallah

ETHEM 10-11-2008 07:53

slm

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 56982)
Ethem, kardeşim çok olmasada mercan ve karagöz yakalamışsın ellerine sağlık afiyet olsun.

sağol abicim onlarda olmasa üzülecektim artık daha iyileri sizin olur inşallah

Saat 13:43.