![]() |
15.11.2008 Av Raporu
Değerli dostlar sabah erken gidelim istesekte bir kaç aksilik sonucunda saat 8 gibi ancak açıldık denize tabi varana kadar ancak saat 9 gibi oltamızı suya indirebildik tam geç kaldık derken oltamı denize bırakır bırakmaz üç adet güzeller güzeli lidaki takılıverdi oltama:helal: Üçü ortalama 800 gram kadar geliyordu.Onları sırasıyla mercanlar ve diğer lidaki arkadaşlar takip etti:D Anlayacağınız denizana yine bize cömert davrandı ve boş çevirmedi;)Resimlerdeki balıklar 5 kişiden sadece bana kalan kısımdı!!! Bu güzel balıkların yanında aldığım haz,güzel hava ve dinlendirici stressiz bir gün en güzel kazançtı:helal:
Diğer arkadaşlarada rastgelsin!!! NOT: SİZ YAZILARI OKURKEN BEN RAKIYA YATIRDIĞIM BALIKLARI GÜZEL BİR SALATA EŞİLİĞİNDE MİDEME İNDİRMŞ OLACAĞIM:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Ufuk, ellerine sağlık harika bir gün senın olduğu kadar bizi de sevindirdi, afiyet balşeker olsun ama nerde yakaladın ?
|
Tebrikler :D
En güzeli son kısımdaki not :D |
daha güzeli can sağlığı ufuk afiyet olsun.
|
ellerine sağlık ufuk.rakı yı unutmamana sevindim afiyet olsun:)
|
afiyet şeker olsun güzel av olmuş ellerine sağlık ufuk abim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 13:28. |