![]() |
At Çek Mercan Lidaki [Çeşmealtı 16.11]
Cumartesi ay olduğu için sabah suyundan verim alamayaçağımızı düşünerek akşam suyuna gitmeye karar verdik.
Üç kişilik ekiple (Ben, Abim Mustafa ve Eniştem Mehmet] Çeşmealtından yola koyulduk 13.30 da çapa attık. 17.30 da çapa aldık. Dört saatlik av raporu: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bunlar eniştemin çektiği balıklar [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bunlarda Abimle Benim Çektiklerim [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
İbrahim abi ellerinize sağlık çok güzel balıklar!!!
O eldeki balık köpekbelığı mı? |
Hey maşallah :) Balıkçı tezgahına dönmüş ortalık. Birda jaws denk gelmiş ehehehe
Tebrik ederim tüm ekibi |
ibocum herzamanki gibi masallahınız var seni ve arkadaşları tebrik ediyorum
|
way way way ibrahim abi bravo ellerine sağlık. muhteşem balıklar. valla şimdiden gaza geldim. abi ekip arkadaşlarınada tebriklerimi ilet lütfen. özellikle mercanlar parlıyor resmen. mevkii verebilirmisin üstad. sevgiler
|
Ufuk kardeşim,
Çok teşekkür edrim. Küçük bir köpek balığı yakaladık aynen denize iade ettik. |
Taygun'cum, akşam suyu bereketli geçti darısı sizin başınıza.
|
Engin'cim bu hafta yedeklerde kalmışsın.
Gerçe çıkmaman senin için daha iyi olmuş.(Raif abi ile konuştuk] |
Uğur bey, mevki hekim ili uzunada arası, sizde bu hafta boş geçmemişsiniz.
|
biraderf harika balıklar...bizm evde fırtına devam size afiyet olsun ....sular durulunca vedat ben ayhan yine geleceğiz.....
|
Saat 10:59. |