![]() |
Tatlı su yılan balığı ve kefal avlamak isteyenler izmir
slm arkadaşlar
geçen hafta hem mangal sefası hemde balık tutmak amacıyla seferihisar doğanbey mevkiine gittim doğanbey çıkış lambalarına gelmeden bir azmak denize bağlantısıda var hatta giderkende yanımda ekmek,palet yem,boru kurdu ve solucan götürdüm bir kaç oltayı atıp bıraktım kıbrıs yöntemiyle sarı kulak kefal dip oltası boru kurduyla lidaki palet yemlede ufak levrek aldım gayet bereketli bir gündü... karanlık çökene kadar bekledim oltalarımı toplayıp tamamını 7 numara sinek iğneler kullanarak dip şekline çevirdim ve solucan taktım teker teker atıp zil takmayı ihmal etmedim abi mükümmel tatlı su yılan balığı aldım boyları 50-60cm var bir tanesi nerdeyse 2 kg geliyor şiddetle tavsiye ederim ............................ |
Bende yazın iskenderunda bu dediğin yılan balığının yaklaşık 3 kg kadarını tuttum ve ben böyle korkmadım. Resmen canavar gibiydi seni tebrik ederim.
|
Tebrikler eline sağlık. resimlemen mümkün olmadımı görmek isterdik:)
|
tebrik ederim abi bu arada yılan balığı gercekten mükemmel keyifli bir av oluyor.
|
..............
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ,,,,, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] umarım bakıyorsundur |
ellerinize sağlık ama ben olsam çoktan salmıştım canavarı
|
Ellerine sağlık hocam!!!
Ancak o resimlediğin arkadaşı ne yaptığını merak ettim umarm bir işe yaramıştır yada yaramadıysada geri salınmıştır yoksa yazık olur!!! Diğerlerinin resimlerinide paylaşsaydın daha iyi olurdu!!! |
Vedatcım baya bir çeşit yapmışsın tebrikler.
|
yılan balıgı gayet guzelmıs... umarım mangalda zıyafet cekmıssındır :)))
|
bende çok yakalıyorum ama gündüz değil resim gerçekmi
|
Saat 14:24. |