![]() |
bu günün raporu
balıklıova bu gün oldukça verimliydi
baba oğul takıldık biraz ve işte sonucu [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] istarvitte fena sayılmazdı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] akşam olduğunda durum buydu [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ............... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ...... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 50 tane sülünesle yapılabilecek en iy av olsa gerek |
gercekten harika bir av olmuş afiyet olsun.
|
ellerinize sağlık. gayet güzelparçalar
|
Elinize sağlık gayet güzel bi av!!!!
Bundan iyisi şamda kayısı derim başkada birşey demem!! |
Tebrikler afiyet olsun.
|
Tebrik ederim güzel av olmuş gayet :)
Yer tam olarak ne tarafa düşüyor öğrenebilir miyim pazartesi günü belki arkadaşları götürücem :) heveslerini alsınlar 1-2 ısparoz tutup |
Tam bir karışık çıkmış ortaya tebrikler.Afiyet olsun.
|
yeri detaylı anlatım biraz zor
balıklıova çıkışındaki huzur kampı geçer geçmez koyu görürsünüz yıllardır karapınar mevkiinde oturuyorum bende yeni keşfettim ...... iyi avlar |
cok ii av olmuş zarganaLar gunun favorisi:D tebrikler abicim
|
Tebrikler güzel av olmuş daha nicelerine allah nasib etsin.
Selamlar Saygılar. |
Saat 16:11. |