![]() |
Orhan69 herkeze selam turnaya devam
yer durusu barajı günesın ilk ışıklarıyla kayınbirader erdalla barajın kıyısındaki yerimizi alıyoruz. daha oltayı ilk sallayışımızda turna suyu şapırdatarak gelmeye başlıyor. bir iki üç derken balık avının keyfini çıkarmaya başlıyoruz. hepinizin bu keyfi yasamasını diliyorum arkadaşlar. turna avlamak birbaska keyif veriyor. 25 tane yakaladık bı okadarda kactı, 8 10 tane kadarınıda bıraktık.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Üstadım ellerine sağlık güzel balıklar afiyetler olsun daha güzel avlara diyorum!!!
|
Afiyet şeker olsun çok güzel görünüyorlar :)
|
Güzel balıklar afiyet şeker olsun arkadaşım
|
Güzel bir av olmuş.Afiyet olsun devamını dilerim
|
insan bu kadar balığı yakalamaktan yorulur tebrikler.
|
cok güzel av olmuş abicim afiyet olsun....
|
afiyet olsun kardeşim iyi balıklar yalnız bana biraz küçük gibi geldiler ne dersin yanılıyormuyum.
|
Saat 09:59. |