![]() |
30.11.2008 Çeşmealtı
Verimsiz geçen av raporunu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Önçelikle Vedet Bey'in Mercanı: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Mehmet Bey'in Lidakisi (Taygun kardeşim sigarayı rutuşlarsan sevinirim) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
dumansız hava sahasını unutmayalım. çocuklarımızı düşünelim onlara örnek olalım...kırmızı giyelim.... bu arada bu abilerim kimdir vedat nerdeeeeeeee......
|
İbrahim abi güzel av olmuş verimsiz falan olmamış yani :)
Bizde denizdeydik Önder abiden fotoları bekliyoruz ben evde çektim her ihtimale karşı ama o yollasın sonra bende eklerim :) dipnot: video açılmıyor linkte problem var sanırım |
Tebrikler İbrahim.Bulmuşsun yine lidakiyi.Senmi bana takılacaksın benmi sana takılıcam bilmem artık.Tebrik ederim.Afiyet olsun.
|
Sevgili İbrahim Bey verimsiz demişsiniz ama bu ekonomik krizde ötv kdv ve bonuslarıyla gayet verimli gibi görünüyolar.verimlilerinden güzel avlar dileğiyle.
Selamlar Saygılar. |
Videoyu yeniden yükledim.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
İbrahim kardeşim bu sefer senin hiç resmin yok :(
güzel paylaşımın için teşekkürler, biz bu pazar evde kaldık ama aklımız denizde :) fener civarına giden Şule tekne isimli Azmi abiyle görüştüğümde hekim önlerinde 2 tekne var başkada civarda tekne yok diyordu, herhalde biri sizdiniz. fener civarında ve mordoğan tarafında da pek verimli av olmamış, izmarit sürülerinden kurtulduğunda birkaç parça mercan, lidaki, karagöz alabilmişler :) Bu arada güzel paylaşımın için teşekkürler, daha irileri de rastgele :) |
Yinede iyi av olmuş tebrikler afiyet olsun:helal:
|
tebrıkler ii av olmus afiyet olsun..
|
İbrahim kardeşim yine mercanların belini kırmışsın.Tüm ekibi kutlarım afiyet olsun.
|
Saat 00:37. |