![]() |
Arefe Baliklari Bunlar..MERSİN 07/12/2008
Dostlar merhaba,
Hani derler ya alışmış ... dan beterdir diye,bizde o misal duramadık yine. Bayramda çıkamayacağımız için Hikmet hocamla bastık çıktık yine hava güzel başladı av yerine gelmek takımları hazırlamak derken başladı hava esmeye. Oysa ne güzeldi ilk tekneye geçtiğimizde; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ben tamam bu gün Mercanı aldık diye hafiften heyecenalıyın ama manzaraya kaptırdım çektim durdum yine, bir iki karede size; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kış artık iyice kendini belli etti,Güneş oldukça geç görünüyor ama baharı aratmayacak nefasette. Değilmi? [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu kareleri almamızdan kısa bir süre sonra hava dönmeye başladı o sıra yakınımızdan Sahil Güvenlik Botum süzldü geçti,kaçarmı resimledim hemen; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Saat 10:00 kadar deniz esti coştu sonrasında bizde karaya yaklaşıp zaman geçirdik sonrasında çok çalkantılı bir denizde kapalı bir havada esti durdu. Alabildiklerimiz bunlar. Malum klasik 3 lü takım, buzluktan karades, 38 kulaç, Erdemli Tömük açıkları. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] HEPİNİZİN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM. DİLERİM DAHA ÇOK KURBALARA BERABERCE VE MUTLULUKLA ULAŞIRIZ. KÜÇÜKLERE MENDİL VE ŞEKER VERMEYİ UNUTMAYIN, BAYRAMLAŞIN, GELENEKLERİMİZİ SÜRDÜRÜN LÜTFEN.;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Hocam harika olmuş maşallah kasayı doldurmuşsunuz çeşit çeşit.
Bir trakonya gördüm iğneden nasıl çıkartıyorsunuz malum tehlikeli bir balık. Yol göstermesi açısından tarif ederseniz seviniriz. |
Üstad tebrik ederim hani derler ya bir kasa balık tuttum diye erhalde byle bir pozisyon olsa gerek:D
Ellerine emeğine sağlık afiyet bal şeker olsun!!! |
çok güzel bir av olmuş paylaşım için teşekürler
|
mercan ben burdayım diyor
güzel av olmuş emeğine sağlık |
Aman dikkat
Alıntı:
|
Mercanlar yakışıklıymış.Tebrik ederim.
|
tebrikler güzel av olmuş maşallah, mersinde 1,5 ay geçirdim keşke sizi bulsaydım oralarda tanışır bir balık avı yapardık
|
Saat 14:26. |