![]() |
12.12.2008 İskenderun Levreği
Levrekleri İskenderun'da saat 15.50 civarında at çek yöntemi ile yakaladım. Kullandığım mikayı fotoğraflarda bulabilirsiniz. Gerçekten çok zekli bu balık tutma işi ;) 41 cm kiloyu bilmiyorum.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
yarına sürüyü alıcaz akay... sana iki dokunayimde!!! banada bulaşsın
|
Alıntı:
Tebrikler Akay abi süper levrekler neyle yakaladın anlat bakalım hele :) |
aramızda 5 metre vardı avlanırken.. ben boş döndüm:P bu arada akayın levrek sayısı 3.. kücük bir su birikintisine koymuş olduğu levreği kaybettik:(
|
taygun iki levrek arasındaki mika ile at çek yaparak yakaladım bir tanesi de koyduğum yerden kaynoldu 3 taneydi yani. Alper arkadaşımda yanımdaydı ne hikmetse denizde levrek kaynarken kendisi beni izlemekle kaldı.
|
Alperinde yarın sabah başarılı bir av geçireceğini umuyorum kendisine sabah 05 45 sularında yardımcı olucam :)
|
Kaybolan levrek için üzüldüm :( Yarın umarım daha güzel bir av geçirirsiniz.
Bizde şakır şakır yağmur yağıyor evdeyiz... |
Akay kardeşim mika ile at çek yaparken mika ile makara arasınta başka birşey varmı?(Kurşun,şamandıra)gibi.Tebrik ederim levrekler süper.
|
Akay hocam tebrik ederim balıklar gerçekten nefis duruyor ben tam hakkı verilecek balıklar akşamdan yatıracaksın yavruları rakıya tam süper olr diyorum başkada birşey demiyorum:D
|
tebrikler afiyet olsun.biraz bizede bırakın levrek.çekmesi çok güzel olmuştur.
|
Saat 13:47. |