![]() |
bu balığın markası nedir?
sabah at-çek ile aldım ne olduklarını bilmiyorum. yenirmi? kediler mi yer?
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
çok cesur balıklarmış gerçektende.kaya balığına benziyorlar. |
Alper abi büyük geçmiş olsun bu balıklar trakonya eğer sırt dikenini soksaydı şu an başka türlü bir mesaj yazıyor olacaktın.
Çok zehirli bir balık ama eti lezzetli yiyebilirsin. Sırtındaki siyah 3 dikene çok dikkat et. |
sağol taygun...yendiğine eminsin dimi? bende sorun yok.. vejeteryan kişi olarak:)
|
Yemede sorun yok, sadece sırt dikenleri battığında ciddi anlamda ağrı çektiriyo, şişkinlik yapıyor hatta alerjik bünyelerde kalp krizi bile yaratabiliyor.
|
ilginç sahteye atlayan trakonya,genelde 35 ve daha derinlerde bulunur.harika eti vardır.taygunun dediği gibi ensesindeki ve gaslamasında bulunan iğnelerine dikkat.
|
Alper hocam denizden babam çıksa yerim mantığından hareketle yiyelim derim taygununda dediği gibi iğnelere dikkat afiyetle yensin derim eline sağlık daha iyileri rastgelsin!!!
|
Alper sen direkten dönmüşsün,haberin yok.Aman gözüm dikkat et,Bu balıkları karından tutmuşsun bilmeyerek,normal olarak çırpındı diye avuşlasaydın.feleğin şaşardı.Neyse sana geçmiş olsun. Eti yenir.
|
Alıntı:
|
arkadaşlara katılıyorum
balığın sırtında üç diken var çok tehlikeli ve genelde kumsalda yaşıyor yoncaköy sahilinde çok fazla var yakaladım ama yemedim ne ilginçtir ki balığı salınca direk kendini kuma gömüyor |
Saat 13:49. |