![]() |
10.12.2008 av raporu
Telefonumla ilgili bir sorun sebebiyle çarşamba günü olan av raporunu ancak verebiliyorum arkadaşlar.
Çarşamba günü Zeytinlerde yine bacanak ile beraber mesaideydik.Mesai sonucu oldukça verimli geçti.Hava sabahtan çok soğuktu,ben az daha vazgeçip geriye dönecektim.Ayaz iliklerimize kadar işledi.Ama, malum, avcıyı soğuk,sıcak,yağmur yıldıramıyor.Hele avın sonucu bereketli olduysa tüm sıkıntılar unutluyor.Herkese iyi ve bereketli av veren bir hafta sonu dilerim. Önce ben [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sonrada aile fotoğrafı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Maşallah maşallah asker gibi sıralamışsın Çupuşları.Bereketli olsun kardeşim.Tebrikler Operasyon kıyıdanmı teknedenmi?Daha irileri denk gelmesi dileklerimle.
|
Murat abi hakkaten çok güzel av olmuş afiyet şeker olsun.
Tamamen tahmin ama fotoğraf sanki üçyol-bahçelievler tarafında çekilmiş. Alakası olmayada bilir ama karşı taraftaki market tanıdık gibi geldi :) |
Murat abi, beklenen fotoğrafları en sonunda yayınlamışsın.
Artık çeşmealtının yolunu unuttun. Çupuralar harika seni ve bacanağını tebrik edrim. Afiyet olsun. |
helal olsun abi tebrikler çupralar şahane
|
Murat hocam seni tebrik etmekten yoruldum yaw:D
Mükemmel balıklar bakıyorum hepsini içtimaya çıkarmış sıralamışsın bereketli avlarının sürmesi dileğiyle!!! |
Murat harika bir av olmuş en güzel bayram hediyesi bu av oldu heralde:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 19:04. |