RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   11-12-2008 çeşmede mercan ve karagözler (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=5469)

bird 15-12-2008 12:44

11-12-2008 çeşmede mercan ve karagözler

bayramın 4.günü acil bir organizasyon ile çıktığımız balık avı. Sabah biraz talihsiz bir olay yaşadık sular çekilmiş ve tekne kuma oturmuş :( ama azmin elinde bişiy kurtulmuyor :helal: balıkların ve tekneyi derin suya iterken fotolarımız :) bu arada tavsiyem uzun don giyin sizde benim gibi soğuk havada bayağı işe yarıyor :) çok iyi bir av olmasada aralık ayında denize girdik diye torunlarımıza bişiyler anlatıcaz artık ama mercanlar fena değildi herkese daha bereketli avlar dileği ile... ;)

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
By [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

By [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

bird 15-12-2008 12:46

heee bir tanede lidaki vardı numunelik :)

Taygun KOCABIYIK 15-12-2008 13:02

Çeşmenin neresi burası acaba? Hafiften tanıdık geldi
Kışın ortasında suya girmişsiniz ama değmiş açıkçası tebrik ederim

delvel 15-12-2008 13:12

tebrikler cok güzel av olmuş mercanlar da iri afiyet olsun.. abi bu arada son karede karizma 10 numara:D

bird 15-12-2008 14:33

taygun bey teşekkür ederim öncelikle, yer çeşme şifne yakınında mercankoy oradan çıktık shereton otel açıklarında avlandık sabahtan tekne sorunu nu yaşamasaydık dahada iyi av olurdu sanırım çok vakit kaybettik işallah bir dahaki sefere :) birde yem olarak sadece sulinez bulabildik.. Veli bey yorumunuz için teşekkür ederim o fotoya kendim de bakıp bakıp gülüyorum :) ama balık işinin güzellikleri bunlar yani zorluk çektik ama çok güzel bir anı kaldı geriye allah herkeze bizim o günkü neşemiz içerisinde av yapmasını temenni ederim

muratbaykent 15-12-2008 15:26

Sounlara rağmen gayet güzel av olmuş bence.Tebrik ederim.

ETHEM 15-12-2008 15:59

Güzel av olmuş daha noolsun ellerine sağlik abicim

dilki 15-12-2008 18:45

Bu işe gönül verdiysek hiçbir zorluk bizi durdurmamalı Saadettin hocam ve görüyorumki bu zorluklara göğüs gerecek yürek ve duygu sizde var bu yönden sizi kutluyorum!!!
Diğer taraftan balıklar gerçekten çok güzel!!Özellikle mercanlara bayıldım!!!
Taygun kardeşim o mercanlar hakkında ne düşündüğümü tahmin etmiştir:D
Daha irilerinin gelmesi dileğiyle!!

halim20 15-12-2008 19:08

sadettin bey terikler maceralı bir av olmuş, mercanlarda güzelmiş afiyet olsun...

bird 15-12-2008 20:17

herkese çok teşekkür ederim işallah sizlere daha irileri gelir

Saat 19:09.