RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   lara şelale.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=5533)

delvel 26-12-2008 00:04

lara şelale..

yer antalya falez.. kullanılan yemler sardalya, iri karides, hava durumu poyraz deniz çarşaf. sardalyeli ve karidesli 0.50 tek iğne takımlarımı şelalenin akıntısına bırakıp beklemeye başladım. hava kararmaya yakın karidesli takımın pet şişesi bir anda yanımdan fırladı gitti müthiş bir heyecanla takıma yapıştım ama boştu acele ettiğim için büyük ihtimalle müren veya turnaydı balığı alamadım. yemleri bir kaç kez tazeleyip suya bıraktından sonra yine sonuç alamayınca sıfır olarak ev döndüm:D inşanlah yarın tatlı su avı yapacağım bu kez balıklarla gelirim karşınıza. sevgiyle kalın..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

phvedat 28-12-2008 11:08

hocam tam bir doğa harikası orda olmak isterdim ....

delvel 28-12-2008 11:40

Alıntı:

phvedat tafarından gönderildi (Mesaj 58867)
hocam tam bir doğa harikası orda olmak isterdim ....

antalyaya yolunuz düşerse beraber buralardan tırmanarak hem spor yapabilir, hemde avlanabiliriz:)

paşalı 28-12-2008 19:49

Veli kardeşim deniz bu nerede ne zaman ne çıkacağı belli olmaz.Yinede umudunu kırma iri balıklarla resmini görmek dileklerimle.

dilki 28-12-2008 20:32

Veli kardeşim mekan ve manzara süpermiş tam cennet!!!
Hava poyraz diyorsun ve deniz o kadar güzel!!!Hava durumunda bize deniz iyi diyordu cuma günü poyraz bizi perişan etti:D
Bu denizin işine akıl sır ermiyor!!!
Koca gün tek vuuş alamadım sanırım balıklar anlaşmışlar o gün kimseye vize vermemişler:D
Kısmet umut yitirmek yok yola dewam!!!

Taygun KOCABIYIK 28-12-2008 22:59

Ufuk abi tamemen coğrafi bir durum :) antalyada poyrazda rüzgar karadan denize esiyor. İzmir'de ise kuzeye bakan sahillerde hava berbatken, güneye bakan kısımlarda kıyılar durgun oluyor. 2 Yıl önce sanırım 5-7 havada gümüldürden denize açılmıştık akşama kadar rüzgar deli gibi essede dümdüz bir denizde avlandık :)

seyirsubayi 29-12-2008 21:36

dostum balık tutulan yer harıka bı yer... orada olmak ısterdım sanırım orada av harıka olur.... balıgın bol olsun

dilki 30-12-2008 09:21

Tayguncum dediğin doğrudur ama sanırım ben olaya tatmin olamamanın vermiş olduğu bir hayal kırıklığıyla bakıyorum:(
Deniz ana ne zaman isterse bize o zaman cömert davranıyor!!!
Umarım bir dahaki sefere daha cömert davranır!!

Taygun KOCABIYIK 30-12-2008 09:31

Alıntı:

dilki tafarından gönderildi (Mesaj 58927)
Tayguncum dediğin doğrudur ama sanırım ben olaya tatmin olamamanın vermiş olduğu bir hayal kırıklığıyla bakıyorum:(
Deniz ana ne zaman isterse bize o zaman cömert davranıyor!!!
Umarım bir dahaki sefere daha cömert davranır!!

Avcı atalarımız ne demiş kırk gün taban eti bir gün av eti :)
Yani arada tansaş vb. yerlere uğramak veya tanıdık bir balıkçı edinmek gerek :D

Saat 14:32.