RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   26-12-2008 Av Raporu :'( (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=5539)

dilki 27-12-2008 18:15

26-12-2008 Av Raporu :'(

Sevgili dostlar perşembe gününden itibaren kanım kaynamaya başladı ne yapıp edip balık avlamaya gitmeliydim zira bu balık insanda bağımlılık yaratıyor!!!
Hava durumu araştırmaları başladı baktımki hava biraz müsade ediyor çıkmaya karar verdim!!!
Uğur abi, Feridun abi, Cengiz abi ile iletişme geçildi (artık bende onların ekipteyim sağolsunlar beni aralarına kabul ettiler) onlarda okey verdikten sonra gitmeye karar verildi ve cuma sabahı beklenmeye başlandı!!!
Sabah özellikle mamun aradık fakat bulamadık:( Sardalya alarak yola çıktık!!!
Sağolsun İbrahim kaptan bizi karşıladı hazırlıklar tamamlanıp saat 08.00 gibi limandan ayrıldık!!!
Yönümüzü adalara doğru çevirdik ama deniz bir anda kuvvetli poyrazla beraber müthiş yükseldi güneş bir anda kapandı ne olduğunu anlamadan dalgalar bizi sallamaya başladı giderken yoldan mecburen döndük ve daha yakım bir yer olan Güzelbahçe yakınlarına geldik!!!
Ancak Hayatımda ilk defa oltama bir vuruş bile olmadan günü tamamladım:(
Sanki denizde balık tükenmişti!!!Bu vesile ile büyük umutlarla başlayan gün çabucak sona erdi:(
Herşeye rağmen tek vuruş bile olmadan tamamladığım günün sonunda Uğur abi Feridun abi ve Cengiz abi gibi çok güzel bir dostluğa yelken açtım:)
Benden resim bekleyen tüm dostlardan özür dilerim kısmetse birdahaki sefere!!

Taygun KOCABIYIK 27-12-2008 19:51

Size meteorolojinin bir oyunu olmuş bu :(
Biraz züğürt avuntusu gibi olacak ama yinede deniz havası almak, denizde olmak insanı rahatlatmaya yetmiştir.

dilki 27-12-2008 20:09

Walla taygun denizin havasını rüzgar o kadar çok getirdiki bir ara hava alamadım:D
Kısmet dedik çıktık ama kısmette boş dönmekte varmış!!!
Artık birdahaki sefere daha iyi olur inşaallah!!!
Bu arada meteorloji bizi gerçekten ters köşe yaptı:(

delvel 27-12-2008 20:33

önemli olan niyet.. bir daha ki sefere herşey istediğin gibi olur inşallah:)

shark1 27-12-2008 22:31

valla arkadaşlar, biz ufuk kardeşimizin gazına geldik. yem bulamayınca 1 kasa sardalyayı yüklenip yola çıktık. ama havanın azizliğine uğrayınca limana dönüp balıklar için aldığımız sardalyaları pişirip yedik :(

paşalı 28-12-2008 19:53

Ekip süper balık olmasada olur.İnşallah birdahaki sefere bol ve iri balıklı havadislerinizi alırız.

dilki 28-12-2008 20:37

Teşekkürler Turgay abi!!!
Birdahaki sefere Uğur abi ne derse onu yapacağım yoksa ihale bana kalıyor:D
Tek temennim bir dahaki sefere güzel ve iri balıklar umarım sizinlede o zaman resimleri paylaşacağım!!!
Ama İbrahim kaptan bize bir sardalya yaptı parmaklarınızı yersiniz!!!Buradanda İbrahim kaptanın hakkını verelim süper bir insan!!!!

Saat 21:56.