![]() |
Antalya-kundu kiralik tekne
antalya-kundu mevkiinde 7.5m'lik teknemle hizmetinizdeyim.7/24 balıga çıkılır. OĞUZ KAPTAN tlf:0 533 966 81 30
|
oo kardeşim buralardamısın sen arkadaşlar mercan köyüne baskın ve diğer görüntülerin mimarı bu akadaştır oğuz kaptan sonuna kadar güvenebilirsiniz balık tutma garantidsi benden
|
sevgili arkadaşlar . antalyaya gittiiğimde denize çıkacağım tek kaptan oğuz kaptandır. kuzuların mekanlarını elleri ilekoymuş gibi bulup tekneyibalıkla doldurmakta üzerine yoktur. oğuzcum sevgiler.
|
Oğuz kaptanın referanslarda sağlam delilli ve belgeli :)
|
Oğuz kaptan antalyaya geldiğimizde referanslara bakılırsa aranacak ilk numara seninkidir!!
Tolga ve Uğur abi referans verdiyse olay bitmiştir!!! |
arkadaslar ve abılerım sızlere cok tesekkur ederim.ben burada paylasımcı olmak ıstıyorum.bıldıgım nacizane bılgılerı sızlerle paylasmak benım amacım.tekne ılanınıda yogun ıstek uzerıne buraya koydum.zaten fazla bos gunumde olmuyor.bu arada ugur abıme bı saka yapmıstık imbat abi beni yanlıs anlayıp azarlamıstı.benı burada zamanla tanır ınsaallah.sonucta bız bı ekıp sayılırız.herkese rastgele.
|
abi teknede piknik tüpün ve tavan mevcutsa eger:D bir hafta sonu ekıbı toplayıp balığa cıkabiliriz.. tlf nunuz kaydedilmiştir:)
|
veli kardeş herzaman beklerim.teknede herseyimiz var cok sukur.istedigin zaman arayabılırsın fakat 1-2 gun oncesınden ararsan daha garantı olur.saygılar.
|
Alıntı:
Geçengün Oğuz bey le konuştum gerekli bilgileride aldım umarım ileriki günlerde fırsat olurda bende oğuz beyin teknesi ile çıkabilirim.Sizin raporlarınızdan ne kadar zevkli avlar yaptığınız anlaşılıyor zaten Herkese rastgelsin...Oltanız boş kalmasın... |
oğuz kardeşim 1 günde 55 adet kuzuyu nasıl tutuğumuzu görseler ne olur merak ediyorum uğur kardeşiem sölede videoları paylaşsın arkadaşlarla o ğün neler yaptığımızı
|
Saat 23:54. |