![]() |
25 ocak 2009 pazar yeni foca balik organizasyonu yapilacaktir
25 ocak 2009 gunu yenifoca da derin su balik avciligi organizasyonu yapilacaktir .. Ilgilenen arkadaslarin forumda cevap vermesini ve isim yazdirmalarini rica etmekteyim cikacagimiz tekne, ulaşim ve çikis saatleri ile ilgili ayrica bilgi verilecektir.. Ilgilenen arkadaslarin bana bilgi vermesini rica ederim.....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Okan Tekne hakkında bilgi verirmisin kaç metre kaç kişi alıyor. ücreti ne? kalkış dönüş saati? gibi ayrıntıları verirseniz biz 4 kişi gelebiliriz. teşekkürler.
|
ilhami dostum ... tekne buyuk tur teknesı 55 kısıye kadar uygun gıdış gelıs ucretı teknede öglen yemegı dahıl buyuk ıhtımal 35 tl cıvarında olcak gıdıs saatı ıse gunesın dogusunda denızde oluncak sekılde ayarlanıp donus saatı de akşam suyu yapıldıktan sonra olucak tam sayı belllı oldugunda kesınlık kazandıracagım bana bılgı verırsenız sevınırım
|
Ben şuan için 2 kişi ile katılıyorum.
Tüm üyelerimizi bekliyoruz. |
Okan Bey Merhaba tekne şartları isteğimize uygun sabah geç kalmayalım. akşamda dediğin gibi aksam suyunda zevkli oluyor biz 4ile 6 kişilik ekiple her hafta bir yere gidiyoruz 25 indeki organizasyonada çok büyük bir ihtimalle katılırız. hava şartları çok bozuk olmazsa. ben size en son çarşamba günü kesin sayıyı bildiririm. saygılar.
|
Alıntı:
|
Okan merhaba sen listeni yap bizi da yaz İlhami Koç Ökkeş Çetier .. Sinan çetiner şimdilik bu kadar dediğim gibi çarşambaya kesin sayı ve isim vereceğim. saygılar.. kolay gele.
|
ok tamam dostum degısıklık olursa haber verırsın .. kendını ıyı bak
|
Saat 06:00. |