![]() |
18.01.2009 Özdere Mercanları
18.01.2009 Pazar sabahı Özere'de Ayhan Kaptanla 10 kişi Balık sevdası.. heyecanlıydık. sabah 07 de açıldık. bir iki yer gezdikten sonra öğlen saatlarinde 1 saat gibi bir sürede herkes 3 eş beşer tane mercan kaptı. en büyügü bana nasip olmuştu 600 gr kadar. resimlerini dostlarla paylaşmak istedim.Hepinize rastgele[IMG] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Maaşallah ellerinize sağlik her daim rastgele.
|
Üstadım ellerinize sağlık süper balıklar!!!
Özellikle mercana bayıldım!!!Ne yalan söyleyeyim resimlere bakarken kıskandım doğrusu ama kem gözle bakmadım emin olun!!! Daha irilerinin rastgelmesi dileğiyle!!! |
gercekten cok guzel mercanlar tebrık ederım
|
tebrikler hocam mükemmel
|
Teşkkürler arkadaşlar daha iyisi size nasip olsun. 25 ocakta yeni foçadayiz bakalim neler alacağiz.siz dostlara rapor eder yine resimlerim.
|
Tebrikler tüm ekibi kutlarım.Afiyet olsun.
|
Paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık, afiyet bal şeker olsun.
|
masallah super balıklar sımdı gördum ama harıka görunuyorlar avınız daım olsun
|
güzel balıklar tebrikler rastgele
|
Saat 13:34. |