RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Cesmede balik turlari için kiralik yat (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=5645)

cesmelicem 08-03-2009 13:27

Cesmede balik turlari için kiralik yat

CESMEDE 24 METRE BOYUNDA YATIMLA BALIK AVI ORGANİZASYONLARI YAPIYORUZ KİŞİ BASI 25 TL ALIYORUZ BUNUN İÇİNDE ÖGLEN YEMEGİ DAHİL (mangalda balık,salata ve makarna) EGER FORUM OLARAK VEYA KİŞİ OLARAK ORGANİZASYON YAPMAK İSTERSENİZ ARAYIN KONUSALIM
CEM DİKMEN:0 535 651 50 51

paşalı 08-03-2009 16:25

Cem hoş geldin böle bir şee ihtiacımız vardı telefonunu not ettim.

cesmelicem 08-03-2009 17:20

slm

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 60066)
Cem hoş geldin böle bir şee ihtiacımız vardı telefonunu not ettim.

hosbulduk abi saol böyle düzeyli 1-2 foruma numaramı bıraktım ne zaman ihtiyac olursa arayın abi görüselim

delvel 08-03-2009 22:00

abi aramıza hosgeldiniz.. fiyat bizim burdakılere göre cok uygun. izmire yolumuz düşerse bir organizasyonda bulusabılırız.. kalıcı olmanız dileğiyle

kekeme 09-03-2009 18:00

cem adlı üyeye .

:):helal:hoş geldin kardeşim kardeşim.çiftlik açıgındaki avlak yerini biliyormusun.hani sakızın çanları gidiştesancaktan görünen yeri. biliyorsan çoook iyi.bilgimiz olsun.kekeme.ksk

kekeme 09-03-2009 18:04

ha bi rde unutmadan saat kaç ile kaç arası ava gidiliyor.kaç kişi av a müsait .maxsimum kişi olarak. saygılar kekeme.ksk

gerence 09-03-2009 20:36

Cem ile görüştüm...

Alıntı:

kekeme tafarından gönderildi (Mesaj 60087)
ha bi rde unutmadan saat kaç ile kaç arası ava gidiliyor.kaç kişi av a müsait .maxsimum kişi olarak. saygılar kekeme.ksk

tekne sahibi Cem ile görüştüm arkadaşlar... Tekne 40 kişiyle ava müsaitmiş,en kısa sürede yapılan avlarla ilgili fotoğrafları yayına koyacak. Sakız boğazındaki yeri de biliyor, ama artık bu çok derin yerde pek balık kalmadığını da ekledi bilgilere...
Cem yabancı değil, ortak tanıdığımız kimseler çok. her türlü öneriye açık bir arkadaşımız...
Bilgilerinize..

seyirsubayi 09-03-2009 21:09

Alıntı:

cesmelicem tafarından gönderildi (Mesaj 60065)
CESMEDE 24 METRE BOYUNDA YATIMLA BALIK AVI ORGANİZASYONLARI YAPIYORUZ KİŞİ BASI 25 TL ALIYORUZ BUNUN İÇİNDE ÖGLEN YEMEGİ DAHİL (mangalda balık,salata ve makarna) EGER FORUM OLARAK VEYA KİŞİ OLARAK ORGANİZASYON YAPMAK İSTERSENİZ ARAYIN KONUSALIM
CEM DİKMEN:0 535 651 50 51

telınız kaydedılmıstır cem bey.. sızı arayacagım ılk fırsatta

cesmelicem 10-03-2009 00:16

ilginize tesekkürler

abilerim tekneyle sabah acılma saati konusunda sıkıntımız yok telefonlasıp konusuruz gerence abimlede telefonda bu konuyu konustuk dönüsler içinde aksam suyunu yapıp döneriz. av yerlerine gelincede ciftlik tarafındaki yeri iyi bilen abim var ama ordaki batıgın cok derin oldugunu ve artık fazla balık cıkmadıgını söyledi biz genelde dalyandan acılıyoruz ve dalyan acıklarındaki döküntü taslara gidiyoruz balık yapmaz ise yer degistiriyoruz makri adasının önüne yada havaya göre daha müsayit olan kendi kerterizlerimize gidiyoruz.teknenin resmide avatarımdaki resimdir. ayrıca foruma nasıl resim koyulacagını cözemedim ögrenir ögrenmez av fotolarını ve teknenin daha büyük fotolarını koyarım bu konudada siz yardımcı olun bana :) simdilik iyi aksamlar

cesmelicem 10-03-2009 00:56

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

abilerim bulabildiim resimleri gönderdim simdilik dewamınıda yoluycam

Saat 23:44.