![]() |
Bunlarda benden Geç oldu ama :)
Lüleburgazdan dayımla beraber gittiğim Bulgaristan sınırına yakın dereköy deki barajdan çok verimli hakikaten çok şaşırmıştım.. Dayımda burgazın usta balıkçısıdır Kime çektiğim belli oluyor.
Burgazın Usta balıkçısı Şerafettin Dayım [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Tutulan balıkları pişirmemek olurmu [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Balıkları pişirme işi her zamanki gibi bana düştü. :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
OOOOF OF...Hasta oldum sazanlara...Dayın da tam balıkçıymış valla.Kova kova tutmuşsunuz maşallah.Yalnız o balıkları pişirirken öyle bi bakmışsın ki,sanki biri istese kızacakmışsın gibi...Afiyet olmuştur inşallah,resimler bi harika.
|
Alıntı:
Serkan balıkların tadıda birharikaydı.. Telefon ile dendi kendimi çektiğim için böyle bir poz olmuş.. |
İlhan abi o balıklar ne öyle başka balık kalmamıştır gölde herhalde :)
tebrikler dayıya selamlar. |
Saat 13:34. |