![]() |
29/03/2009 levrekler...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
raglou silikon balıklar görevi tamamlamıştır....
|
masallah ne guzel balıklar onlar öyle :)
|
13 parca güzel levrekler.. Tebrıkler, bereketli av olmuş
|
Tebrikler Ozan kardeşim paylaşımlarını anlatımlı yaparsan daha bir zevkli olacak.Afiyet olsun.
|
levrekler akşam saatleri kıyıdan raglou 6.5cm silikon balıklar ile hafif dalgalı iskenderun körfezinde tutulmuştur
|
Ozan Merhaba...
Öncelikle keyifli avından dolayı kutlarım... anladığım kadarıyla Levrekleri keyifle kandırmış ve bizlere sevincini paylaşmak üzere sunmuşsun... Lakin aklıma takılan; asla ve asla seni üzmemek istediğim bir konu var.. Biz amatör balıkçılarız.. Bu amatör balıkçılığımızı burada bilgi, tecrübe ve "ETİK" Konudaki eksikliklerimizle tamamlıyoruz... Lütfen sitemizde de geniş bir anlatımla yer alan amatör balıkçının av limitlerini bir kez daha oku... senden bir arkadaş, bir kardeş ve bir site paylaşımcısı olarak rica ediyorum.. Yakaladığın Levrekler buradan fotoya yansıdığı kadarıyla ? şüphe taşıyor... Bu yazdığımdan şöyle bir anlam çıkarma; BEN BUNDAN SONRA YAKALaRIM AMA BU SİTEYE KOYMAM"... sakın böyle bir sonuç çıkarma.. Lütfen bu kuralların felsefesini anlamaya çalış.. Başarılı avlarını canı yürekten kutluyorum.. En samimi dileklerimle devamını diliyorum.. Rastgele.. |
Tebrikler Ozan bey.Ama Levent beyin ikazınada katılmamak elde değil.Avlarının ve raporlarının devamını dilerim.
|
Türkiye balik atlasi
Alıntı:
GÖRMÜŞ OLDUĞUN BALIK CETVELİ TÜRKİYE BALIK ATLASI DERGİSİNİN EKİDİR... YUKARDAKİ BALIKLARIN EN KÜÇÜĞÜ 20CM EN BÜYÜĞÜ 30CM ARAŞTIRMA YAPMADAN FELSEFE YAPMAYIN YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM (AVLARKEN YANINIZDA MUTLAKA BULUNSUN) |
Alıntı:
";) sen cetveli yanında taşıyorsan, yakaladığın balıkları ölçüyorsan ve fotodaki balıkların en küçüğü 20 cm dir diyorsan" ne mutlu sana.... hakkını vermek lazım...:helal: Daha büyüklerini yakalaman dileğiyle... |
Saat 14:20. |