![]() |
11 Nisan 2009 Urla Özbek (sinarit)
11 Nisan 2009
Halaoğlu Fahri kaptan ile birlikte sabah 03,00 de Bornova dan hareket ettik, saat 13.00 ‘e kadar yaptığımız balık avı resimleri ektedir. Yem, sülünez, mamun, sübye, İğne mustad 496 Misina 0,35 Balığın kıt zamanında deniz anadan nafakamızı çıkarttık :) bu arada bol bol da mavi izmarit vardı, onlardan kurtulmak için tekneyi akışa bırakıp avlandık. sinariti canlı balık ile yakaladık. palamut ve zargana dönüşte sırtı çekerken yakalanmıştır. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Salih reis harika balıklar :) Özellikle sinarit çok yakışıklı
Palamutu hangi marka ve model sahteyle aldınız merak ettim... |
super bır av olmus canım acaıp çektı valla bu hafta mutlaka gıtmelıyım .. avınız bol olsun dostum
|
Salih abi ellerinize sağlık çok kaliteli bi karışık olmuş ortaya. Nafakanız buysa yandık:)
Benim sormak istediğim sinarite canlı yem ne kullandınız vede iğneyi neresinden taktınız. Saygılar. |
hepsı cok guzel ama sınarıtın massallahı var ellerınıze saglık bız unuttuk balık tutmayı ama resımler yetıyo valla ısı buyuttuk bızde ozbekten gırgırla (baba harun) gormussunuzdur acılıyoruz oltacılık gıttı bıttı valla
|
Elinize sağlık abi, şimidlik elimizden bu demek geliyor bi çıkabilsek denize :(
|
Alıntı:
hb01 modeli farketmez hepsi çok iyi iş yapıyor. denemeni tavsiye ederim. |
güzel av olmuş elinize sağlık
|
Gerçekten güzel av olmuş SALİH REİS paylaşım için teşekürler:helal:
|
Salih kardeşim süper bir karışık olmuş tebrikler.Aslında mavi izmaritte tazeyken süper oluyor.Kızartırken tazelikten çatır çatır yarılıyor.Ondan sonra çerez gibi götür.Tüm ekibi kutlarım afiyet olsun.
|
Saat 23:30. |