![]() |
Hafta sonu çeşitlemesi
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
tebrikler çok güzel çeşitlemeler olmuş .sağlıkla ,sıhatle booooll avlara
|
Mustafa hocam tebrik ederim ortaya karışık olmuş. Ama şu kıyıdan mercan olayına hala içim gidiyor :) ne güzel yerdir orası.
Bende cumartesi sabaha karşı ava gittim fakat sadece el kadar bir karagöz yakaladı arkadaş bomboş geri döndük. |
taygun bizim avlandığımız kıyılarda 35 metre derinlik olan yerler var. yaz geldi çok yakında bol mercanlı resimler gelecek selamlar rastgele
|
bir gece ansızın gelebilirim şarkısı eşliğinde yollara düşürme beni böyle deyipte hocam :)
|
Taygun inşallah bu sene bol mercan çıkar o zaman canlı mamunu ayarlarım ve o gece kıyıdan mercanların dişini kırabilirsin
|
Ellerine sağlik hocam.taygun u da alip bi organizasyon yapalim mercanlar için.herdaim rastgele.
|
Alıntı:
|
Tebrikler.Daha bereketli avlar olması dileğimle.
|
Mustafa kardeş iyi karışık olmuş ortaya dikkatımı çekti de bu avlandığınız yerı tekar bulabilirsenız çok daha iyi avlar yapabileceğinizi düşünüyorum hep taş balıkları iskorpit ve karagöz çıktığı yerler mutlaka taşlık kayalık yer dir diye düşündüm tebrıkler bol şans. sevgi ve saygılarımla..
|
Saat 15:24. |