RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Ah Seko Ah (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=582)

rüzgar2 04-01-2006 19:31

Ah Seko Ah

Yine Seko programı yapmış güzel bir cumartesi günü Yeşilırmağa balığa gidecektik.Genelde programı seko yapar bende ona uyarım.Çünkü ben hadi Seko balığa gidelim dediğim zaman Sekonun evde izin alma problemi olacağı için ben zorda kalmasın diye ona uyarım.(Allahtan böyle izin sorunum yok).Neyse atladık benim motosiklete gittik.At çek at çek balık yok.Uzun süre uğraştık ve Sekonun da izin saati bitince dönmek zorunda kaldık.(Biraların bitmeside buna etken).Tabiki hemen Balıkçı Şadinin oraya doğru yol aldık.Mevsim itibariyle ondada bir somon var.Seko olsun bizim hanım anlamaz alalım dedi ve 3 tane somon aldı.İzin saati iyice yaklaştığından fazla oyalanmadan hemen Sekoların evlerine gideyazdık.Apartmana gelince ne hikmetse Seko balıkları yere döktü.Ben tahmin etmiyorum amam çevrede yaşları en büyüğünün 5 olan 4 tane çocuk vardı ve Seko onlara gösteriş yapıyordu.Dedim ya ben tahmin etmiyorum Sekonun bu mantıkta olacağını.Neyse tam o sırada apartmandan hiç balıkçıya benzemeyen bizim yaşlarımızda bir kişi yanımıza geldi ve Sekoya bunları buradan mı tuttunuz dedi.Sekoda balıkçı olmadığını tahmin ettiğinden evet dedi..Sonradan öğrendik ki adam balıkçı hatta bunun okulunu okumuş.Seko adamla yüzyüze gelmemek için 42 gün yangın merdivenini kullandı…Buradan çıkan sonuç evliysen ve balığa gitmek istiyorsan böyle durumlara düşeceksin….Eve balık götürmeseydi Seko bir daha balığa gidemeyecekti.Ben de hanımına Seko o balıkları satın aldı deseydim bu seferde ben Sekoyla balığa gitme zevkinden mahrum kalacaktım..Selim abi inanki bu somon bizim buralara gelmiyor…

Gidilen yer ve gidilen zaman konusunda bilgiler eksik biraz da süsleme sanatı olsa da bilgiler doğrudur.

aserkansatı 04-01-2006 19:36

Olay bir iki süsleme dışında doğrudur...Adam hem balıkçı hem veterinermiş...

VOLKAN 05-01-2006 00:13

allah kolaylık versın nedıyelım izin alamamak zor olsa gerek :P :D :D

rüzgar2 05-01-2006 00:19

Alıntı:

VOLKAN tafarından gönderildi
allah kolaylık versın nedıyelım izin alamamak zor olsa gerek :P :D :D

SENİN BÖYLE DERDİN YOKMU YOKSA VOLKAN.....YOKMU :soru: NE MUTLU SANA

Taygun KOCABIYIK 05-01-2006 04:21

Serkan abi üzülme buda geçer :D

rüzgar2 05-01-2006 04:43

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
Serkan abi üzülme buda geçer :D

İNANARAK MI SÖYLÜYOSUN TAYGUN.HANGİ BİRİ GEÇECEK.DAHA BİLMEDİĞİNİZ NELER VAR NELER...AMA BİLECEKSİNİZ YAKINDA... :deli: :deli:

balıkcı 05-01-2006 06:08

Serkan açıklamaları senden beklerken Sami bir bir açıklamaları patlatıyor bu ne iş anlamadım.

rüzgar2 05-01-2006 06:22

Alıntı:

balıkcı tafarından gönderildi
Serkan açıklamaları senden beklerken Sami bir bir açıklamaları patlatıyor bu ne iş anlamadım.

ABİ YAZDIKLARI HEP ONUN YAPTIĞI HATALAR..BENİM ÜSTÜME GİYDİRMEYE ÇALIŞIYOR

aserkansatı 05-01-2006 06:48

Biz pazar günü barajdayız...Çocuk bakma ya da kayınvalideye gitme problemin yoksa bekleriz canım...Abinle gidiyoruz...Bilgin olsun şimdiden de ayarla kendini... ;) :D

rüzgar2 05-01-2006 07:02

Alıntı:

aserkansatı tafarından gönderildi
Biz pazar günü barajdayız...Çocuk bakma ya da kayınvalideye gitme problemin yoksa bekleriz canım...Abinle gidiyoruz...Bilgin olsun şimdiden de ayarla kendini... ;) :D

KARDEŞ AYARLAMIŞSIN HANIMI KONUŞUYORSUN.BİRADERDE ZATEN HANIMINI GÖNDERİYOR.PEKİ ŞÖYLE YAPALIM BİR GÜN YERSE PROGRAMSIZ ANİ BİR KARARLA BALIĞA GİDELİM.... :deli:

Saat 00:45.