![]() |
Gemici düğümleri
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
bende gemici bagları ve örgülere cok meraklıyım amatörce yaptıklarımı ileride burada sizlerle paylaşacagım
|
söz vermiş olduğum gibi emeklerimi sizlerle paylaşıyorum...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] :helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal::helal::helal::helal::cool: |
Ooo mustafa abi gerçekten çok güzel çalışmalar. Tablolara özellikle hayran kaldım diyebilirim.. Fırsat ve biraz yetenek sonucunda umarım aynı tabloları bende gerçekleştirebilirim kıskandım :)
|
anıl bey siz yapmak isteyin yeter hertürlü yardıma hazırım
|
Mustafa abi gerçekten güzel bir koleksiyonun var :helal:
Nuri abi sanada bu güzel konuyu açtıgın için teşekkürler ederim..;) |
Paylaşım için teşekkürler Nuri abi.
Ayrıca Mustafa abi bu çalışmaları kendiniz içinmi yapıyorsunuz yoksa satıyormusunuz ? Bu konu hakkındada bilgi verirseniz seviniriz . |
ben denizcilikle ugraşıyorum emekli olunca oyalanacak birşeyler aradım ve meslegimle ilgili bu işi seçtim önceleri amatörce yapıyordum adet fazlalaşınca yer sorunu ve masraflar nedeni ile eşe dosta satmaya başladım
|
Sekizli Yer Marsipeti ( paspas , video )
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sekizli Yer Marsipeti ( paspas , Slayt ) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ... i_creation |
Selamlar herkese foruma yeni üyeyim , Gerçekten el emeği ve güzel düğümler ..
Anca Atan Çözer Gibi =)) |
Saat 03:06. |