![]() |
herkeze slm...
Uzun zaman oldu arkadaşlar..08.08.09 saat 19.00 gibi ıldırıda suya indik.Eşim ben ve kayınpederim,arkadaşım balık dostum ziya babamla... 5,7-6,8 rüzgar verilmesine rağmen tüm geceyi suda geçirdik..Ama deniz ana bizi yine boş elle çevirmeden balıklarımızla geri döndük....[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ageshack.us/img36/7688/p8090037.jpg[/IMG] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] mageshack.us/img504/3541/p8090062.jpg[/IMG] mg256.imageshack.us/img256/9655/p8090060.jpg[/IMG] geshack.us/img27/353/p8090052.jpg[/IMG] |
galip abi tebrık ederim güzel bir av yapmışsınız levrekte gayet yakışıklı.
|
Tşk ederim velicim mırmırları pas geçmeyelim lütfen :)) darısı başınıza
|
gerçekten bu balık yokluğunda tutamasakta bulamasakta moral oluyor tebrikler
|
nerden yakaladınız merak ettim
|
Alıntı:
|
Galip Abi, tebrik ederim böyle fırtınalı bir havada bırak balık tutmayı balığa nası çıktın.
Afiyet olsun balıklar çok güzel. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hakikaten yolda yürürken bile insanı kavak gibi sallayan rüzgarda helal olsun :)
|
Saat 14:20. |