![]() |
06.09.2009 Çeşmealtı Balık Avı
Cumartesi akşamı Bornova'dan kalkıp Çeşmealtı'nın yolunu tuttuk. Daha önce iskeleler söküldüğü için bir kaç akrobik hareketten sonra teknemize çıkıp hekim adasına doğru yola koyulduk. Tutmuş olduğumuz balıklardan fotojenik olanların resimlerini sizlerle paylaşmak istedim.
Fotoğraflar gece cep telefonu ile cekildiğinden görüntüler kötü kusura bakmayın. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
tebrikler ellerinize saglık cok güzel görünüyorla afiyetler olsun ibrahim bey
|
Haftalardır havalar fırtına gidiyordu ilk defa geçen haftasonu hava düzgündü geçen hafta bekledim bu raporu ama geçen haftayı pas geçtiniz herhalde :)
Ayrıca konuyu ilk gördüğümde lidakide bekledim malum mevsimi geldi artık ama ordanda bir hayal kırıklığı yaşasamda mercanlar ve mırmırlarda yeterince güzel İbrahim abi tebrikler. |
ibrahim oltaları konuşturmussunuz yine hey maşallah ellerinize saglık uzun bir aradan sonra bu fotoları gormek güzel
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ramazan olduğu için her zaman gittiğimiz balık yerine gitmiyoruz. Malum havalar sıçak yakınlarda vakit geçiriyoruz. Nasip olusa bayramdan sonra lidaki raporları gelir. |
Alıntı:
|
masallah cok guzel balıklar mırmırlar harıka tebrıkler
|
Tebrikler ibrahim, iyi iş çıkarmışsınız afiyet olsun. Çeşme altında iskele yapan varmı yoksa herkez beklemedemi?
|
Adaş tüm ekibi kutlarım kırmızı beyaz gözlerimiz şenlendi selamlar.herdaim rastgele.
|
Saat 21:45. |