![]() |
27,09,2009 mersinkoy
HERKEZE SELAMLAR SAYGILAR.baba dostum mehmet abi,değerli abimiz hülagü ve ben.yine mersinkoy.yemlerimiz yengeç,sülünes,borukurdu.
deniz tutmasından rahatsızlandığım için affınıza sığınarak evde çektiğim fotoları ekliyorum. avınız bereketli iğneniz keskin olsun.herdaim rastgele. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
İbrahim abi tebrikler gayet güzel bir av olmuş.
Deniz tutması için emedur diye bir hap tavsiye ediliyor. Fiyatıda çok ucuz 1-2 lira birşey. Deneyebilirsin onu. |
İbrahim Bey, maşallah çok güzel bir av olmuş afiyet olsun.
|
çok guzel bır av olmus tebrıkler. bu arada EMEDUR ısımlı hap denız tutması ıcın bırebırdır taygunun da dedıgı gıbı denıze açılmadan yarım saat once ıcmenızı tavsıye ederım ondan sonra fırtına olsa etkılemez:)
|
bir doktor olarak tavsiyem anti-em tablettir.1 tl gibi bir fiatı var.6 saatte 1 bir tane alırsanız hiçbirşey olmaz(çok deniz tutana, genelde tek tablet yeter)
|
Gerçekten güzel bir av olmuş Tebrikler....
|
ellerıne saglık cok guzel av olmus .herdaım rsgele .kardesım
|
güzel bir av olmuş elinize kolunuza canınıza sağlık :helal::helal:
herzaman daha iyileri oltanızda olur inşallah ;) |
Tebrikler.Böyle güzel avlarınızın devamını dilerim.
|
güzel av devamını dilerim tebrikler
|
Saat 00:49. |