![]() |
Küçük Bir Eski Foça Günü
Selam arkadaşlar..
Bayram tatilinde ailem ve Eskişehirden gelen misafirlerimle bir foça kaçamağı yaptık.. E tabi oralara kadar gidip Arabada bulunan oltalarıda suya indirmezsek olmaz.. Yola çıkarken aldığım 15 Yengeç ve 1 paket Boru Kurdu ile hemen oltaları Deniz ile kavuşturdum... 1 saattlik bir beklemeden sonra ilk vuruşu aldım ancak geç kaldığım içinde tabiiki balığı alamadım.. Ancak o vuruş beni misafirlerimden biraz uzaklaştırıp av yapma hevesimi kamçıladı .. Günün sonunda 2 kaba Lidaki ve bir İri Çipura (PAŞA) ile Foça ziyaretimizi ve tabii ki avımızı sonlandırdık.. O günden bir hayli foto var ancak bunlardan 4 fotoyu sizlerle paylaşmak istedim .. Umarım beğenirsiniz.. Kalın sağlıcakla.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Necati kardeşim her yerde buluyorsun Paşaları maaşallahın var :) en güzel avlar seninle olsun,Selamlar.
|
Alıntı:
İşaallah en kısa zamanda Ben sargoz, sende paşaları karşılarız.. Kal sağlıcakla .. |
maşallahın var necati.afiyet olsun.
|
Maşallah, ne güzel hem Ailecek tatil hemde paşa avı...
|
Alıntı:
Daha iyileri sana rast gelsin ve afiyetle sende ye..;) |
Alıntı:
Kısa günün karı işte daha ne olsun değil mi?? |
necati abiii bayramsa pek eskı sayılmaz yaww :)
|
Alıntı:
Çaktırma ..;):) |
e seyahat bosa gecmemıs guzel degerlendırılmıs bır balıkçıya da bu yakısır tebrıkler :)))
|
Saat 23:25. |