![]() |
dostlarımla güzel bir ıldır anısı
bundan iki ay önce çok sevip saydığım dostlarımla güzel bir balık avı ve sohbet yaşadık geçte olsa bu güzel anlarınızı anılarımızı karelerle sizlerle paylaşmak istedim umarım hoşunuza gider
balık ve muhabbet işte bu kadar güzel olur [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] balık pişirmek bile ayrı bir keyif veriyor [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ustam sevgili dayım ile güzel bir sargoz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] olursa böyle olsun :helal::helal:sargoz ve ispendek [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] herkez tutarken doğan dururmu eline bile yakışıyor kardeşimin [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] çayımızıda içeriz balığımızıda tutarız yeterki dostlarla olsun :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] doğan paşa peşinde [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sadece doğanmı paşa bekliyor :Dherkez onu istiyor [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] necati paşasını almış bile :helal: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] hopalaaaa doğanda almış:Dpaşasını [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] işte topluluk işte hasılat vee PAŞA TEAM ın birkısmı:helal [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ah birde bu keyif dolu yolculuğun yorgunluğu olmasa :Dama olsun bu güzel dostlarla yorgunluk olmaz hepiniz çok iyi balıkçı dostlarımsınız [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] böyle avlar tüm rastgelsin ailesinede nasip olur inşalah :) herkese saygı ve sevgiler dostlarım :) |
hasan bey harika av yapmışsınız
muzaffer abiyi türkbalıkavından tanıyorum gerçekten muhteşem biri süper avları var paylaşım için teşekkürler nasibiniz bol olsun :) |
Baba diycek bişey bulamadım ben kim varsa buyursun sölesin böle bir keyif böyle bir dost sohbeti böyle bir zevk olamaz allah daim etsin hepinize sevgiler saygılar.....
|
Alıntı:
paytlaşımın için teşekkürler |
Alıntı:
bilirsin yemsiz iğne ilede balık tutabiliyorum acemi şansı :)iddiada kaybetmiştim lütfen yerine getir :D:D |
hasan abi bu karelere bakıpda iç geçirmemek imkansız inşallah bu karelerde birlikde olmak dileklerimle teşekkürler...
|
sen kııya yanaşsan paşa sana kendisi atlar bu nasıl bişey ben görmedim daha var sende kimsenin bilmediği bir ilim ama dur bakalım çözücez insallah çözebilirsek babam....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 21:50. |