![]() |
29.05.2009 yeni liman açıkları
Ben, Babam, Abdurrahman amca yeni liman açıklaında 45-65 metre cıvarındakı suda, yem olarak çimçim ve sardalye 0,40 olta takımları 6 numara parlak beyaz iğne 4 lü köstekler 75 gram kursun...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yerimize açılırken yanından gectıgımız komsumuz... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] abdurrahman amca çifter çifter kırmızı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] babam çifter çifter [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bacakustu kırmızı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] misafirimiz Dragonya [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ben ve cici kırmızı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] günün nasiplerine genel bir bakış... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] kırmızılara genel bakış... Teşekkürler deniz ana... serilerimiz devam edecek... |
Sevgili Fatih yüreğine sağlık kardeşim :) kırmızılara diyecek yok her biri çok yakışıklı duruyor,bilinçli bir avcısın ve bu avların da her zaman böyle devam etsin,iğnen keskin kerterizin bereketli olsun :) Selamlar.
|
Maşallah Fatih Bey, yine kırmızıları dizmişsin. Tebrik ederim afiyet olsun.
|
kırmızılar hakikatten mükemmel elinize kolunuza saglık tebrikler
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Çok güzel av olmuş Fatih kardeşim tebrikler :helal:
Allah daha bol ve bereketli avları nasip eylesin sağlıcakla kal ;) |
Aranıza yeni katıldım ve ilk gözüme çarpan fatih kardeşimizin avladıgı kırmızılar oldu Maşallah :)
|
Fatih Kardeşim kırmızılar gerçekten çok güzel allah bizede nasip etsin inşallah...
|
masallah cok guzel bır av bu haftasonu bende yenılımandaydım guzel bır av oldu ama foto koyamadım ozur
|
Saat 14:27. |