![]() |
Yeni Liman (Karaburun) Tanıtım
Yeni liman açıkları kuzey istikameti (Midilli istikameti) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ağ tamiri yapan balıkçılar... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yeni Liman girişi ve kıyıdan oltamı attığım yerlerden biri fotograf da yaklasık 6- 8 şiddetinde poyraz vardı. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yeni Liman kuzey açıkları,aynı zamanda fotoğrafın sağ tarafı mercan aldığımız duraklarımızdan birisi. :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Evimizin girişi, benim Karaburun,Yeni Liman arasındaki gidiş gelişimi sağlayan,sadık dostum külüstür, ve süper manzara karsısında su içme derdindeki vak vaklar. :D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Muhtarlık :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Trol ağlarının deniz dibine ve dolayısıyla deniz canlılarına verdiği zarardan dolayı 1380 sayılı kanunun bazı maddeleri değiştirilerek trol avcılığı Marmara Denizi'nde tamamen yasaklanmış, Türkiye'nin kıyı şeritlerinde ise ancak 3 milden sonra serbest bırakılmıştır... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu fotoğrafı çok sevdim,sol köşedeki kayalık nam-ı değer Kömür Burnu [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sizlerde avlandığınız yöreleri gittiğiniz gördügünüz güzellikleri bizlerle paylaşırsanız,bence çok güzel olacak şimdiden tüm dostlara teşekkürler... ;) |
Sevgili Fatih,paylaşım ve güzel kareler için teşekkürler,biliyorsun o iskelede sargoz avlamak en büyük arzum inşallah bunu yakın bir zamanda gerçekleştiririz :) güzel bir konu,diğer arkadaşlarımızdan da aynı güzellikte konular bekliyoruz,Selamlar.
|
Sevgili Fatih Yeni limanı bu şekilde bizlere tanıttığın ve paylaştığın için teşekkür ederim..
Resimler harika.. Eğer en beğendiğin resim hangisi diye soracak olursan sizin ev:) Allah sağlık sıhhat versin oralarda .. Kendine iyi bak.. |
Alıntı:
|
Resimler harika ellerine sağlık kardeşim.
|
Sevgili Fatih çok güzel paylaşım böyle güzel yerleri tanıtmak gerçekten çok iyi bir fikir inşallah bende böyle güzel yerlere gidersem paylaşımı mı yapıcam.
|
fatih bu güzel yerleri bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederim :)
|
Deniz gibi var mı be...
Hem mavi... Hem deniz... Hem balık... Hem deniz... Hem sandal... Hem deniz... Deniz gibi var mı be... Hem deniz ağlar, hem ben ağlarım... Deniz üşür, ben de üşürüm... Hem deniz eser, hem ben eserim.. Ben titrerim, deniz de titrer ya... Deniz gibi var mı be... İllaki deniz... Ben uyurum, deniz de uyur... Ben eserim, deniz de eser... Ben gülümserim, deniz de gülümser... Ben ağlarım, deniz de ağlar... Deniz gibi var mı be.... İllaki deniz.... alıntı.. kardesim cok güzel yerler paylaşım için teşekkürler.. |
Kardeşim, tanıtım için çok teşekkür ederim.
Bende bundan sonra gittim yerlerin resmini çekip sizlerle paylaşmaya çalışırım. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Saat 13:47. |