RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Merhaba millet. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6264)

Anıl ÜNALAN 13-10-2009 21:48

Merhaba millet.

Herkesi saygıyla selamlarım ;

Sitenin kuruluşundan bugüne her zaman burda olmuş biri olarak geçen sene yaşadığım sıkıntıdan dolayı siteye yazmayı bırakmıştım , ben siteden uzaklaştıktan sonra da çok sevdiğim Hasan abim ve Serkan abim'de siteden ayrılmış bulundu.. Sitenin emektarları olarak her zaman ön plana çıkmış isimler olan bu abilerim siteye dönüş kararı alıp her daim burada olcağını söyleyip beni de davet etmişlerdir.. Siteye tekrardan yazmayı çok istemediğimi bildikleri gibi kendilerini kırmıyacağımı da biliyorlardı ve sonuç olarak HASAN abim siteye yazmamı isteme teklifini kıramayıp tekrardan yazma kararı aldım. Bu karara elimden geldiğince uymaya çalışıp aranızda olmaktan mutluluk duyacağımı bildiririm..

Beni tanımayan herkesle tanışmaya hazırım eski avlarda vs herşeyde resimlerimle yazılarımla eminim karşılaşmışsınızdır sizlerin aklında güzel bir yerde varsam kendi adımca çok mutluyumdur..

Hasan abim(HASOM) için tekrar aranızdayım.
Umarım beni kabul edersiniz...

Saygılarımla.

Hasan BALIKÇI 13-10-2009 21:52

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 63587)
Herkesi saygıyla selamlarım ;

Sitenin kuruluşundan bugüne her zaman burda olmuş biri olarak geçen sene yaşadığım sıkıntıdan dolayı siteye yazmayı bırakmıştım , ben siteden uzaklaştıktan sonra da çok sevdiğim Hasan abim ve Serkan abim'de siteden ayrılmış bulundu.. Sitenin emektarları olarak her zaman ön plana çıkmış isimler olan bu abilerim siteye dönüş kararı alıp her daim burada olcağını söyleyip beni de davet etmişlerdir.. Siteye tekrardan yazmayı çok istemediğimi bildikleri gibi kendilerini kırmıyacağımı da biliyorlardı ve sonuç olarak HASAN abim siteye yazmamı isteme teklifini kıramayıp tekrardan yazma kararı aldım. Bu karara elimden geldiğince uymaya çalışıp aranızda olmaktan mutluluk duyacağımı bildiririm..

Beni tanımayan herkesle tanışmaya hazırım eski avlarda vs herşeyde resimlerimle yazılarımla eminim karşılaşmışsınızdır sizlerin aklında güzel bir yerde varsam kendi adımca çok mutluyumdur..

Hasan abim(HASOM) için tekrar aranızdayım.
Umarım beni kabul edersiniz...

Saygılarımla.

anıl kardeşim seni burada görmekten çok mutlu oldum :)beni kırmayıp tekrar aramıza geldiğin için çok teşekkür ederim :)

dilerimki bundan böylede mutlu oluruz dostlarımızla çıkarsız sadece dostluk adına güzel hoş seviyeli paylaşımlarla oluruz

çok teşekkür ederim kardeşim anıl :)

çamdibili 13-10-2009 22:01

kardeş hasan abi için çiğ balık yerim ben o olmasa bu siteden haberim olmazdı inşallah hep beraber çok güzel dostluklara imza atarız sevgilerimle

Anıl ÜNALAN 13-10-2009 22:04

Alıntı:

çamdibili tafarından gönderildi (Mesaj 63592)
kardeş hasan abi için çiğ balık yerim ben o olmasa bu siteden haberim olmazdı inşallah hep beraber çok güzel dostluklara imza atarız sevgilerimle

Hayırlısı olsun diyelim o zaman herkes adına..
Sizde hoşgeldiniz :)

çamdibili 13-10-2009 22:15

hoşbulduk kardeş
kardeş dedim yaşın gözükmüyorda ondan

Sargoz35 14-10-2009 07:17

Sevgili Anıl tekrardan hoşgeldin diyelim o zaman :) güzellikleri her zaman hep beraber yaşamak dileğiyle.... Selamlar.

kturkol 14-10-2009 07:38

Anıl hoşgeldin, umarım kesin dönüş yapmışsındır:)

Doğan ÖZCAN 14-10-2009 07:43

abi aramıza hosgeldın sağlıkla kal

Necati ARAT 14-10-2009 07:56

Anıl kardeşim aramıza tekrar hoş geldin ..
Tabiiki paylaşımlarınızıda bekliyorum..

delvel 14-10-2009 17:09

tekrardan hoşgeldin anıl hardeşim, yakaladıgın kalamarları dört gözle beklıyoruz:)

Saat 04:35.