![]() |
07.07.2009 yeni liman içi sabaha karsı
7 temmuz sabaha karsı yapmıs oldugum beyaz avlardan karaler hep kırmızı hep kırmızı nereye kadar :P
akşam bıraz erken yatmam netıcesıyle 00.00 sularında kalktım babama haydı gıdıyoruz balıga desemde pek razı edemedım neyse cıktım limana tekneyı cozdum kurekle lıman ortasına demirledim. takım olarak 2 iğne (6 numara beyaz iğne must.) kursunsuz ve yem olarak çim çim kullandım. bu poz tamamen calıntıdır... :) tabıkı sargozcular kralından ama nacızane bızde tuttuk bırseyler. :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ve levrek palazımız ıle sargozlar ve bendenız... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] nasiplerden genel gorunum... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] resimler harıcınde yaklasık 1,5-2 kg da ısparoz vardı fotograflandırmadıgım... ve resimlerde görülen birkaçparça melenur iyiye işaret di melenur avını cok sevdıgımden dolayı ;) daha ıyılerının sızlerın olması dıleklerımle... |
Emeğine yüreğine sağlık. :helal:
Yine bereketli avlar gerçekleştirmişsin Fatih kardeşim. Daha iyilerine inşaallah sağlıkla kal ;) |
Alıntı:
Fatih kardeşim senin avların zevkle izlenir :D hele verdiğin o poza bittim :D:D:D vallahi,ama daha çok çalışman lazım o poza :) Güzel kareler,güzel paylaşım,teşekkürler kardeşim ... Selamlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Fatih kardeşim yine ustalığını ve balığa olan aşkını göstermişsin..
Ellerine emeğine sağlık kardeşim.. Sargoz meraklılarının yüreğini yine hoplattın.. o kendini bilir.. Ben senin yerinde olsaydım bir iki tanede evin onünde avlar birilerine hitafen resimlerdim..x işim muhabbeti paylaşım için teşekkürler.. Sansın her zaman açık olsun kardeşim.. |
Alıntı:
|
Fatih ellerine sağlık afiyet bal şeker olsun.
|
Fatih ellerine sağlık yüreğimizi hoplattın.Daha bereketli avların olur inşallah.Bu gazla bakarsın hop balıktayız
|
Alıntı:
|
Saat 21:39. |