RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   07.07.2009 yeni liman içi sabaha karsı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6266)

zuzu 14-10-2009 12:38

07.07.2009 yeni liman içi sabaha karsı

7 temmuz sabaha karsı yapmıs oldugum beyaz avlardan karaler hep kırmızı hep kırmızı nereye kadar :P

akşam bıraz erken yatmam netıcesıyle 00.00 sularında kalktım babama haydı gıdıyoruz balıga desemde pek razı edemedım neyse cıktım limana tekneyı cozdum kurekle lıman ortasına demirledim. takım olarak 2 iğne (6 numara beyaz iğne must.) kursunsuz ve yem olarak çim çim kullandım.

bu poz tamamen calıntıdır... :) tabıkı sargozcular kralından ama nacızane bızde tuttuk bırseyler. :)

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

ve levrek palazımız ıle sargozlar ve bendenız...

nasiplerden genel gorunum...

resimler harıcınde yaklasık 1,5-2 kg da ısparoz vardı fotograflandırmadıgım...
ve resimlerde görülen birkaçparça melenur iyiye işaret di melenur avını cok sevdıgımden dolayı ;)
daha ıyılerının sızlerın olması dıleklerımle...

KAZIM_35 14-10-2009 12:53

Emeğine yüreğine sağlık. :helal:
Yine bereketli avlar gerçekleştirmişsin Fatih kardeşim.
Daha iyilerine inşaallah sağlıkla kal ;)

Sargoz35 14-10-2009 12:58

Alıntı:

zuzu tafarından gönderildi (Mesaj 63633)
7 temmuz sabaha karsı yapmıs oldugum beyaz avlardan karaler hep kırmızı hep kırmızı nereye kadar :P

akşam bıraz erken yatmam netıcesıyle 00.00 sularında kalktım babama haydı gıdıyoruz balıga desemde pek razı edemedım neyse cıktım limana tekneyı cozdum kurekle lıman ortasına demirledim. takım olarak 2 iğne (6 numara beyaz iğne must.) kursunsuz ve yem olarak çim çim kullandım.

bu poz tamamen calıntıdır... :) tabıkı sargozcular kralından ama nacızane bızde tuttuk bırseyler. :)

Fatih kardeşim senin avların zevkle izlenir :D hele verdiğin o poza bittim :D:D:D vallahi,ama daha çok çalışman lazım o poza :) Güzel kareler,güzel paylaşım,teşekkürler kardeşim ... Selamlar.

zuzu 14-10-2009 13:22

Alıntı:

KAZIM_35 tafarından gönderildi (Mesaj 63637)
Emeğine yüreğine sağlık. :helal:
Yine bereketli avlar gerçekleştirmişsin Fatih kardeşim.
Daha iyilerine inşaallah sağlıkla kal ;)

tesekkurler umarım daha ıyılerı sızlere nasip olur ;)

zuzu 14-10-2009 13:23

Alıntı:

Sargoz35 tafarından gönderildi (Mesaj 63638)

Fatih kardeşim senin avların zevkle izlenir :D hele verdiğin o poza bittim :D:D:D vallahi,ama daha çok çalışman lazım o poza :) Güzel kareler,güzel paylaşım,teşekkürler kardeşim ... Selamlar.

çalışırız abı işimiz ne :D guzel iltifatların ıcın ayrıca tesekkurler abı cok daha ıyılerı sızlere nasip olsun herdaim.

Necati ARAT 14-10-2009 13:37

Fatih kardeşim yine ustalığını ve balığa olan aşkını göstermişsin..
Ellerine emeğine sağlık kardeşim..
Sargoz meraklılarının yüreğini yine hoplattın.. o kendini bilir..
Ben senin yerinde olsaydım bir iki tanede evin onünde avlar birilerine hitafen resimlerdim..x
işim muhabbeti paylaşım için teşekkürler..
Sansın her zaman açık olsun kardeşim..

zuzu 14-10-2009 13:39

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 63643)
Ben senin yerinde olsaydım bir iki tanede evin onünde avlar birilerine hitafen resimlerdim..x

abı güzel satırlar için tesekkurler evın onu cok cıddı poyraz ıstıyor gercı sargoz bıraz poyrazı sevıyor yenılımanda onunda zamanı gelıyor şöyle havalar sogusun dalgalar dovmeye baslasın kayaları o zaman kare kare fotograflar burda olacak ;)

kturkol 14-10-2009 14:01

Fatih ellerine sağlık afiyet bal şeker olsun.

Murat ADAK 14-10-2009 14:13

Fatih ellerine sağlık yüreğimizi hoplattın.Daha bereketli avların olur inşallah.Bu gazla bakarsın hop balıktayız

Sargoz35 14-10-2009 14:16

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 63643)

Necati kardeşim nedir bu saatte benimle zorun de bakayım :D:D:D zaten kurtlar o biçim,biliyorsun hergün 50 metre uzağımda onlar ama bişey yapamıyorum :D sonra beni çağırmıyorsun deme bak ona göre :D:D:D anladın sen onu :D:D:D

Saat 21:39.