![]() |
Organizasyon
sayın rastgelsin site yönetimi
bazı sitelerde tekneyle balık turları yapılıyor acaba bizim sitemizde de böyle bir organizasyon yapılacakmı kısa zaman içinde.Hasan beyin yakaladığı çupraları görünce iştahım kabardı biraz. teşekkürler |
Alıntı:
bizler hepimiz rastgelsin ailesi olarak bu tür organizasyonları çıkar amaçlı deyil sadece dostluk adına hep beraber yapma taraftarıyız :) siz sevgili üyelerimiz evet organizasyon yapalım derseniz bizler yönetici olarakta görevimizi sizler için en iyi şekilde kimsenin zarar görmeden yapmamız için çaba içinde oluruz:) dilediğiniz organizasyon kıyıda olur teknede ama tek derdimiz yönetim olarak bizlere inanmanız güvenmenizdir :) burada amaç sadece balık tutmak deyil dostluğumuzu bilgilerimizi paylaşmak olmalı :) herkese sevgiler saygılar:) |
hasan kardeşim(böyle hitap etmemi istediğin için) yapalım bir organizasyon tekne kıyı farketmez hem evlanmış hemde tanışmış oluruz değilmi?
|
Bu hafta sonu konuşmuştuk foçadan güzel bi tekneyle balığa çıkalım diye.
Kalp kalbe karşıdır desek herhalde yanlış olmaz Ferdi abi :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
o sebeble ki diğer arkadaslarımızın abılerımıznde ısteklerı dogrultusunda soyle guzel bır organızasyonda olmak buyuk guzellık olur |
Aranızda olamıcak olsamda güzelbahçe'den tekne desteği sağlamaya çalışırım.. Organizasyon kararı alındıktan sonra güzelbahçe'den çeşmealtı'na açılınmak istenirse tekne ayarlama işini üstlenebilir ve kendi teknemizide sizle birlikte denize çıkartabilirim ;)
|
karadan yapılan organizasyonların tadı daha başka.odun ateşi başında hoş sohbetler paylaşılan bilgiler yakılan mangallar bence tekneden daha fazla tad veriyor.ben kıyı organizasyonlarını tercih ediyorum...
tüm üyelerimiz şundan emin olsunlarki yapılacak olan organizasyonlar bizler için hiçbir zaman ticari amaç taşımayacaktır... |
Her zaman olduğu gibi balık bu işin bahanesi, önemli olan birbirimizi tanıyıp kaynaşmak hoş sohbet etmek.
|
Bencede organizasyon sadece dostluk arkadaşlık hoş sohbet tadında olmalı....serkan abime katılıyorum odun ateşinde sıcak çay eşliğinde karşılıklı anılar anlatması ve gülüp eğlenmesi çok güzel oluyor...böyle birşey düşünülürse kıyıdan daha güzel olacağı kanaatindeyim...sağlıkla kalın
|
Saat 05:55. |