![]() |
yeniliman melenur & mırmır
Selamlar dostlar malum melenur zamanı geldı gecıyor yapmıs oldugumuz bır melenur avımızın fotograflarıya paylaşımlara devam :)
Yem : Klasik çimçim melenur için takımlarımız : 0,18-0,20 çekerli misina 6 numara must.parlak beyaz 2 düz iğne iğneler arası 10-15 cm derinlik 5 kulaç zemin ot ve ara ara kumluk, ekip : ben ve veli hocam (izmir atatürk lisesi emekli beden eğitimi öğretmenlerinden) Mırmır için ise takımı duzenlı bır sekılde kumluk zemıne yatırmak ıcın 10-15 cm aralıklarla kucuk sıkma kursun 5 adet ve 2 iğne mustad kalın 2 numara (bu takım stilini sargoz35 sevgili abimden öğrendim teşekkür etmeden geçemeyecegım ) mırmır kerterızımızde derınlık 2-3 kulac zemın kumluk & dokme taslık veli hocam da takriben benim kadar balık aldı işte raporumuz görüşmek üzere :) veli hocam [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bendeniz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yem tedarıkcım şeker baba [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] nasipler [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] mırmır yakın plan :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] daha iyi avların sizlere nasip olması dileklerimle... ;) |
Fatihcim kırmızı yok ama melanurlar pırıl pırıl, tebrikler :)
sargoz 35'in tarif ettiği şu olta düzeneğini bir anlatırmısın merak ettim ! |
Uh beee Fatihim ..
Karaburun FATİH im .. Sabah sabah bu ne kardeşim.. Şahane resimler yine.. Beni dumura uğratıyorsun her sabah... Paylaşımların için teşekkür eder.. Şansının her zaman açık olmasını dilerim.. Kal sağlıcakla ... |
ellerine sağlık fatih hocam .... döktürmüşsünüz maşallah...daha bereketlileri nasip olsun ...sağlıkla selametle
|
Yine döktürmüşsünüz Fatih kardeş :helal::helal::helal:.Sabah sabah yapılırmı bu nasıl sabredeceğiz şimdi:'(
|
Sevgili kardeşim Fatih ;
Öncelikle teşekkür ederim oltamı kullandığın için,sonuçlarını bu derece görmek beni mutlu etti :) Melenurlar maaşallah cam gibi :D avların hepimize keyif veriyor,daha iyilerini yakalaman dileğiyle.... Selamlar. Alıntı:
Selamlar. |
Ah yeniliman ahh cennet gibi bir yer. Tebrik ederim balıklar şahane ayna gibi
|
Alıntı:
abımız olta cesıdını kendısı sema ıle anlatmıstır ben denedım verım aldım sızlere de tavsıyemdır aytıca yapmasıda cok zevklı ;) |
Alıntı:
teşekkürler... |
Alıntı:
|
Saat 16:10. |