![]() |
04.07.2009 yenılıman acıkları sabah suyu
Bu sezon yapmış oldugum avlardan bir rapor daha sizlerle umarım beğenirsiniz.
selamlar 4 temmuz sabahı bır gezıntı yapmak uzere evden cıkmıstım ama havanın durgunlugu benı denıze cektı ve sabah 6 sularında denıze acıldım yenı lıman acıklarında klasık 4 ıgnelı takım (6 numara beyaz capraz) ve 75 gram kursun ıle yem olarak çim çim ve sardalye akısta çapa kullanmadan denızın dıbını tarayarak bıraz takıldım saat 9-10 sularında geri dönüş yoluna geçtim ve oltamıza takılan nasipler simdilik bu kadar daha ıyılerı sızlerle olsun... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] her zamankı gıbı ıvır zıvır en sona :D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Mercan Abiler ne güzel öyle.Babalarınında oltana gelmesi dileğimle Ellerine sağlık.
|
Alıntı:
|
Tebrik ederim Fatih abi bu mercanların rengi bile bir ;)
|
Fatih Maaşalllah Hiç boş durmuyorsun..
Eline koluna sağlık.. İyiki aramızdasın.. Sayende kırmızılara hasret kalmıyacağız.. Sağlıcakla kal.. |
fatih tebrikler kırmızılar mükemmel ellerine saglık
|
Fatih kardeşim, maşallah yine dizmişsin mercanları.
|
Alıntı:
sağolasın taygun bunlar ırılestıkce yanı fangrı durumlarına geldıkce kı ılerdekı raporlarımdan bırınde var yuzgeclerden asagı dugru cızgıler cıkacak onlarada fangrı dıyecegız ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Saat 21:54. |