RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   !!!...Mutlu Keyifli ve Bereketli Zeytinler ...!!! (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6312)

Hasan BALIKÇI 25-10-2009 21:33

!!!...Mutlu Keyifli ve Bereketli Zeytinler ...!!!

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

SEVGİLİ DOSTLARM:)
cumartesi çalıştığımdan ve havanın yağışlı olmasından dolayı pek iştahlı olmadığım için balığa gitmeyi düşünmüyordum :)taaaaki yeğenim ercanın beni aramasına kadar, ne kadar hava yağışlıda desem olsun gidelim dedi :)

cumartesi apar topar saat 16.00 da yola koyulduk yemlerimizi erzaklarımızı tedarik ettikten sonra meşhur zeytinlere mandagöz avlamak için yolumuza devam ettik çünkü gece benim çok sevdiğim PAŞA pek ziyaret etmez o yüzden hiç olmazsa mandagözlerle vakit geçiririz dedik :);)

biz daha zeytinlere varmadan çok eski dostum aile dostum vedat kardeşim telefonla arıyordu:) ne yapıyon deyince balığa gidiyorum dedim iyi o zaman bende geliyorum dedi buyur dedim nereye dedi zeytinler dedim ;)tamam deyip saat 19.30 da ordayım dedi:)dediği gibi de geldi ve yanında sevgili nejdet kardeşim ve metin biladerimde birlikte geldiler

hoş sohbetten sonra yemek faslı çay faslı hepsi bir arada oluyordu
sevgili dostum vedat:)

taaaki yağmur başlayıncaya kadar :Dyağmur başlayınca bizde arabalara kafayı vurup yağmur sesiyle bir güzel uyuduk :)sabah biraz geç oldu hava çok kapalıydı :D

sabah olunca ben oltalarımı alıp ava başladım güzel vuruşlar alıyordum bende boş çevirmiyordum çok güzel balıklar tutup keyfimiz geliyordu herşey harikaydı

serkan kardeşimlede sürekli konuşuyorduk gelmesini istedim ama malum işlerinden dolayı gelemiyordu oda telefonda benimle birlikte balık tutuyordu :)
kendi kendimede ah necati biladerim yağız kardeşim keşke keşke sizlerde burada olsaydınız diyordum

ama olsun siz sevgili dostlarımla sağlığımız el verdikçe beraber çoook avlar yaparız :)
undan sonrasınıda siz dostlarıma resim kareleri anlatsın :)buyrun ;)

hasılatımız:);)bazıları görünürde deyil buzlukta :)

NOT=videolarımı hazır olunca ekleyeceğim ;)

discus 25-10-2009 21:55

Hasan abiiiiiiiiii.........
Yaktın beni, başkada bişey demiyom...

delvel 25-10-2009 21:58

hasan abi sana ve oradakı bulunan abilerime arkadaşlara diyecek birsey bulamıyorum. abi o elindekıler ne öyle. helal olsun 45 50 mt acıga cıkanlar boyle sonuca ulaşamıyorken sen paşaların babasını almışsın yine. tebrık ederim abi.. en kısa zamanda sana cıraklık yapmaya geleceğim. tebrıkler abicim..

ibrahimz35 25-10-2009 22:21

Hasan Abi, söylenecek söz bırakmamışsın... Abi seni ne kadar kutlasak az olur.
Maşallah, böyle güzel avların devamını dilerim...

delvel 25-10-2009 22:22

Alıntı:

delvel tafarından gönderildi (Mesaj 64650)
hasan abi sana ve oradakı bulunan abilerime arkadaşlara diyecek birsey bulamıyorum. abi o elindekıler ne öyle. helal olsun 45 50 mt acıga cıkanlar boyle sonuca ulaşamıyorken sen paşaların babasını almışsın yine. tebrık ederim abi.. en kısa zamanda sana cıraklık yapmaya geleceğim. tebrıkler abicim..

hasan abi o ordadakı fangri mercanmış ya bir daha tebrıkler..

Hasan BALIKÇI 25-10-2009 22:23

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 64649)
Hasan abiiiiiiiiii.........
Yaktın beni, başkada bişey demiyom...

ben kimseyi yakmadım yüreği kendinden büyük canım kardeşim :)ama sana özel söz bu acemi ile birlikte böyle güzel av yaparız :D

Hasan BALIKÇI 25-10-2009 22:26

Alıntı:

delvel tafarından gönderildi (Mesaj 64650)

veli kardeşim güzel sözlerin için çok teşekkür ediyorum:)

veli ben zaten kıyıdan en az 120 m atabiliyom ayağım toprakta olsun neme lazım :Dböylesi güzel:)

ama teknedende güzel av yapan dostlarımız var :)

Hasan BALIKÇI 25-10-2009 22:28

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 64653)
Hasan Abi, söylenecek söz bırakmamışsın... Abi seni ne kadar kutlasak az olur.
Maşallah, böyle güzel avların devamını dilerim...

ibrahim kardeşim çok sağol :)senin ve ekibininde bizden eksiğiniz yok sizlerinde maşallahı var :helal:allah sizlerin avlarınıda herzamankinden güzel ve bereketli yapsın :)

sevgiler :)

Hasan BALIKÇI 25-10-2009 22:30

Alıntı:

delvel tafarından gönderildi (Mesaj 64655)
hasan abi o ordadakı fangri mercanmış ya bir daha tebrıkler..

evet veli kardeşim fangri mercan videosunuda eklicem ;)o zaman daha iyi anlaşılır ;)

sevgiler kardeşim :)

zuzu 26-10-2009 01:59

hasan abı maşallah maşallah kelımeler aslında boyle bır guzellıgın karsısında kıfayesız ama tebrıklerın en guzelı sana gelsın hemde dublesınden cunku orda bır kırmızı var gozumden kaçmadı ;)
ınsallah beraber nıce avlar yapmak dileklerimle saygılar abım tebrıkler tesekkurler afiyetler olsun

Saat 21:47.