![]() |
01 kasım 09 çeşme ıldırı balık avı
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] günün en güzel anı ıldırda gün batımı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
erkan abi gün batımı tam karpostallık olmuş.. balıklar içinde tüm ekibi kutlarım.. afiyet olsun:)
|
teşekkür ederim. ıldır da gün batımı farklıdır.
|
Mükemmel bir av olmuş. Bu soğukta, bu fırtınada tebrik ediyorum. Bütün gün battaniyenin altından çıkamadım soğuktan :)
|
Bu havada ha valla tebrikler.Balıklarda süper tüm ekibi kutlarım.
|
Bende tebrik ederim. dogrusu imrendik. bu fırtınada biz denizin kenarında duramadık. afiyet olsun. BALIK SEVDASI BU İŞTE! :)
|
Erkan abi tebrik ederim bu havada denize çıktığınız ve çok güzel balıklar aldığınız için ekibi kutluyorum!!!
|
erkan kardesim tebrik ediyorum buhavada balıga cıkmak cesaret ister cesaretin sonucu ortada tum ekibi tebrik ediyorum afiyet olsun
|
tebrıkler maşallah tüm ekibe daha guzellerıne rastgele.
|
Hey maaşallah beee..
Erkan bey Ellerinize sağlık.. Katılımcılarıda ayrıca kutlarım.. Paylaşım için teşekkürler bu güzel kareler için.. |
Saat 14:59. |