RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Paşa Team'ın Beklenen 29 EKİM VİDEOSU (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6340)

Necati ARAT 02-11-2009 13:59

Paşa Team'ın Beklenen 29 EKİM VİDEOSU

Evet değerli dostlar Umarım çok bekletmemişimdir..
Video hazır ..
Umarım Beklettiğime değecek..
Buyurun bakalım..
PAŞA TEAM yaptımı Tam Yapar..

İYİ SEĞİRLER..

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.

Murat ADAK 02-11-2009 14:55

Tek kelimeyle muhteşem:helal::helal::helal:
Tüm ekibi tekrar kutlarım:helal:
Necati abim ellerine sağlık
Bi video ancak bukadar güzel olur:helal:

Sargoz35 02-11-2009 15:40

Necati maaşallah diyelim :) güzel görüntüler,daha iyilerini yakalamanız dileğiyle,Selamlar.

Necati ARAT 02-11-2009 15:41

Alıntı:

Murat ADAK tafarından gönderildi (Mesaj 65215)
Tek kelimeyle muhteşem:helal::helal::helal:
Tüm ekibi tekrar kutlarım:helal:
Necati abim ellerine sağlık
Bi video ancak bukadar güzel olur:helal:

Muratım teşekkür ederim..
Umarım beklediğine değmiştir..
İşaallah hep beraber görürüz bunları oltalarımızda..
Kal sağlıcakla..

KAZIM_35 02-11-2009 15:41

Helal Olsun abi hepinize !!! Süpersiniz :helal::helal::helal:

Bu video görüntüleri benim bittiğim andır :'(

Bu güzel görüntüleri hazırlarken harcamış olduğun emeklerinden ötürü ayrıca tebrik ve teşekkür ediyorum abi sana da ;)
RABBİM , inşaallah çok daha bereketli avları hep birlikte yaşayabilmemizi nasip etsin...

Necati ARAT 02-11-2009 15:42

Alıntı:

Sargoz35 tafarından gönderildi (Mesaj 65216)
Necati maaşallah diyelim :) güzel görüntüler,daha iyilerini yakalamanız dileğiyle,Selamlar.

Eyvallah Memedim..
Teşekkür ederim..
Hala sözünü unutmadım..
Havalar soğuyor ..
Nerede bizim sargozlar..
Ne zaman gidiyoruz..
Onlarında yapalım videolarını işaallah...

zuzu 02-11-2009 18:34

tek kelimeyle mukemmel yağız ne yapmışsın sen öyle ya :) o kırmızılar geri salın kardeşim benim onlar :D süpersiniz süperrrr daha güzellerine inşallah hep beraber hepinizi tek tek kutlarım necati abi asıl teşekkür size çok uğraşmışsınız herşey için sonsuz teşekkürler bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için...

delvel 02-11-2009 18:55

sözn bittiği yer:) tüm ekibi kutluyorum. videoda mükemmel olmuş necati abi eline koluna saglık..

Hasan BALIKÇI 02-11-2009 19:22

bir balık avı dostlarla ancak bu kadar güzel ve keyifli olur sanırım :helal::helal::helal:ben sizlerle dost olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum hepiniz tek kelime ile harikasınız :helal:ne kadar teşekkür etsem azdır :)

necati kardeşim yapmış olduğun video çalışması muhteşem muhteşem ALLAH ALLAH ellerin dert görmesin yenileride inşallah bundan güzel olacaktır;)

Doğan ÖZCAN 02-11-2009 19:35

İşte dostluk işte arkadaşlık ve işte sizlerinde gördüğü üzere

PAŞA TEAM

Necati abicim hazırlamış olduğun video için teşekkürler.... On numara harika bir video olmuş:helal::helal::helal::helal:.... Arşivde hatırı sayılacak bir video...

O günü tekrar yaşamışcasına bir defa daha keyiflendim desem yeridi:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:r... . Bu güzel günü bu güzel arkadaşlığı dostluğu paylaşan bütün abilerime sonsuz teşekkürler.. bir defa daha iyiki de tanımışım sizleri diye içimden geçiriyorum...:cool::cool::cool:

Rabbim dostluğumuzu arkadaşlığımızı bozmadan daim etsin.... kaldı ki bozulacağınıda hiç sanmıyorum... ümit ederim en yakın zaman da yine bir araya denk gelmek nasip olur ... Show'a devam ederiz.... :helal::helal::helal:

Değerli arkadaşlar hepinize rastgelsin sizlerinde bu güzel görüntüleri yaşamanız dileklerimle :cool::cool::cool::cool::cool::cool:

saygılarımla; paşa team doğan özcan

Saat 15:17.