![]() |
Paşa Team'ın Beklenen 29 EKİM VİDEOSU
Evet değerli dostlar Umarım çok bekletmemişimdir.. Video hazır .. Umarım Beklettiğime değecek.. Buyurun bakalım.. PAŞA TEAM yaptımı Tam Yapar.. İYİ SEĞİRLER..
|
Tek kelimeyle muhteşem:helal::helal::helal:
Tüm ekibi tekrar kutlarım:helal: Necati abim ellerine sağlık Bi video ancak bukadar güzel olur:helal: |
Necati maaşallah diyelim :) güzel görüntüler,daha iyilerini yakalamanız dileğiyle,Selamlar.
|
Alıntı:
Muratım teşekkür ederim.. Umarım beklediğine değmiştir.. İşaallah hep beraber görürüz bunları oltalarımızda.. Kal sağlıcakla.. |
Helal Olsun abi hepinize !!! Süpersiniz :helal::helal::helal:
Bu video görüntüleri benim bittiğim andır :'( Bu güzel görüntüleri hazırlarken harcamış olduğun emeklerinden ötürü ayrıca tebrik ve teşekkür ediyorum abi sana da ;) RABBİM , inşaallah çok daha bereketli avları hep birlikte yaşayabilmemizi nasip etsin... |
Alıntı:
Eyvallah Memedim.. Teşekkür ederim.. Hala sözünü unutmadım.. Havalar soğuyor .. Nerede bizim sargozlar.. Ne zaman gidiyoruz.. Onlarında yapalım videolarını işaallah... |
tek kelimeyle mukemmel yağız ne yapmışsın sen öyle ya :) o kırmızılar geri salın kardeşim benim onlar :D süpersiniz süperrrr daha güzellerine inşallah hep beraber hepinizi tek tek kutlarım necati abi asıl teşekkür size çok uğraşmışsınız herşey için sonsuz teşekkürler bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için...
|
sözn bittiği yer:) tüm ekibi kutluyorum. videoda mükemmel olmuş necati abi eline koluna saglık..
|
bir balık avı dostlarla ancak bu kadar güzel ve keyifli olur sanırım :helal::helal::helal:ben sizlerle dost olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum hepiniz tek kelime ile harikasınız :helal:ne kadar teşekkür etsem azdır :)
necati kardeşim yapmış olduğun video çalışması muhteşem muhteşem ALLAH ALLAH ellerin dert görmesin yenileride inşallah bundan güzel olacaktır;) |
İşte dostluk işte arkadaşlık ve işte sizlerinde gördüğü üzere
PAŞA TEAM Necati abicim hazırlamış olduğun video için teşekkürler.... On numara harika bir video olmuş:helal::helal::helal::helal:.... Arşivde hatırı sayılacak bir video... O günü tekrar yaşamışcasına bir defa daha keyiflendim desem yeridi:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:r... . Bu güzel günü bu güzel arkadaşlığı dostluğu paylaşan bütün abilerime sonsuz teşekkürler.. bir defa daha iyiki de tanımışım sizleri diye içimden geçiriyorum...:cool::cool::cool: Rabbim dostluğumuzu arkadaşlığımızı bozmadan daim etsin.... kaldı ki bozulacağınıda hiç sanmıyorum... ümit ederim en yakın zaman da yine bir araya denk gelmek nasip olur ... Show'a devam ederiz.... :helal::helal::helal: Değerli arkadaşlar hepinize rastgelsin sizlerinde bu güzel görüntüleri yaşamanız dileklerimle :cool::cool::cool::cool::cool::cool: saygılarımla; paşa team doğan özcan |
Saat 15:17. |