RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   08_11_09 ant. lara (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6352)

delvel 08-11-2009 19:23

08_11_09 ant. lara

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

kocaman bir kırmızı:)

sabah 5:30 da havanın bozuk olmasından dolayı ölü dalgalara ragmen ıslana ıslana tekneyı suya indirebildik. hava sartlarından dolayı erken donmek zorunda kaldık. kullanılan yemler yaneç, tavuk, balon eti.

karadan avlandığım şelalenin tekneden görüntüsü..

delvel 08-11-2009 19:23

kısa günün hasılatı:) herdaim rastgele..

dilki 08-11-2009 22:46

Kardeşim av harika özellikle bir kırmızısever olarak kırmızıya bayıldım:)

delvel 08-11-2009 22:53

Alıntı:

dilki tafarından gönderildi (Mesaj 65581)
Kardeşim av harika özellikle bir kırmızısever olarak kırmızıya bayıldım:)

teşekkürler ufuk abi.. kırmızıyı sevmeyen ölsün;)

ADNAN 08-11-2009 22:57

Veli tebrıkler , balıklar dan başka manzara harika teşekkurler, ayrıca dikkatımı çeken sarı çizgililerı tanıyamadım adına ne diyorsunuz ? sevgi ve saygılarımla

delvel 08-11-2009 23:04

Alıntı:

ADNAN tafarından gönderildi (Mesaj 65589)
Veli tebrıkler , balıklar dan başka manzara harika teşekkurler, ayrıca dikkatımı çeken sarı çizgililerı tanıyamadım adına ne diyorsunuz ? sevgi ve saygılarımla

aşağıdakıler paşa barbunu (2 hafta önceki avdan) adnan abi yorumunuz için teşekkür ederim:)

ADNAN 08-11-2009 23:22

Veli walla bıyıkları var bunların :) barbunun da paşası ilk defa duydum ve gördüm ve adetli olarak harikasın, işin aslı barbun balığının pek oltaya gelmedığını düşünurum öğle bilirim helal olsun tebrıkler tekrar Antalya da bir başka hakıkını verıyorsunuz . sevgiler

delvel 08-11-2009 23:27

Alıntı:

ADNAN tafarından gönderildi (Mesaj 65595)
Veli walla bıyıkları var bunların :) barbunun da paşası ilk defa duydum ve gördüm ve adetli olarak harikasın, işin aslı barbun balığının pek oltaya gelmedığını düşünurum öğle bilirim helal olsun tebrıkler tekrar Antalya da bir başka hakıkını verıyorsunuz . sevgiler

adnan abi barbunu taygun yaptı paşa diye benim aklımdada öyle kaldı:) buralarda paşa yok bizde kendimizi bıyıklılarla avutuyoruz:'( antalyada hep beraber av yapmak tanışmak hoş sohbetler yapmak dileğiyle..

Taygun KOCABIYIK 09-11-2009 07:34

Tebrikler Veli abi hava kötü mötü ortaya karışık harika bir tavalık av olmuş. Hava bizim burdada gayet kötüydü. Çay içip muhabbet ettik bol bol. Aradada iki tane numunelik paşa geldi. Dönüştede öyle ıslandık ki ayakta durduğumuzda şıpır şıpır sular süzülüyordu :) Fotoğraflar Hasan abide herhalde bu akşam konuyu açarız.

Necati ARAT 09-11-2009 08:10

Veli paylaşım için teşekkürler..
Kırmızı güzel görünüyor ..
Afiyet şeker olsun..

Saat 14:18.