![]() |
alabalık avlarım
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Değişik tarihlerde yaptığım alabalık avları.tunceli-munzur çayında yapıldı. NOT : Fotoğraftaki tarihlerin çoğu yanlıştır.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Akın kardeşim maaşallahın var be..
Gelir gelmez gözlerimiz bayram etti.. Harika alabalıklar.. İlk resme bayıldım.. Harbi kırmızı benekli.. Paylaşım için teşekkürler .. Emeklerine sağlık.. |
Güzel avlar ellerinize sağlık.
Paylaşım için teşekkürler. |
ne demek arkadaşlar.ben teşekkür ederim.
|
kırmızı beneklileri kapmışsınız tebrık ederim. birde fotodaki dişi teke yaban hayattamı yoksa milli parktamı çekilmiş.
|
Yeşillikler içinda harika avlar olmuş. En keyifliside herhalde o ortamda balıkları tüketmek :)
|
Alıntı:
|
Akın paylaşım için teşekkürler.emeğine sağlık...
|
Kırmızı benekli dağ alası. Nesli tükendi sanıyordum. tebrikler çok güzel balıklar.
yer neresi bizde bi gidelim. Erzurum civarında 2000-2500 rakım civarı bulunuyor diye duymuştuım |
tunceli munzur nehri
|
Saat 15:14. |