![]() |
Bendende bir kaç resim
SELAM BEN MURAT AVLARIMDAN BİRKAÇ RESİM PAYLASMAK ISTEDIM..
UZUN ZAMANDIR YOKTUM ILGILENEMEDIM.. BUNDAN SONRAKI AVLARIMDA GORUSMEK UZERE... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
çok güzel kareler ellerinize sağlık...paylaşım için teşekkürler..... mekan tam bir doğa harikası
|
abi turnananın maşallahı var:) yanılmıyorsam sazanlarıda asker gibi dizmişsiniz tebrık ederim.. devamını dört gözle beklıyorum.. herdaim rastgele.
|
Alıntı:
|
Tebrikler gerçekten çok güzel görüntüler.
|
Teşekkürler Taygun'cum
|
Murat kardeşim..
Tekrar hoş geldin.. Güzel fotolar Harika turnalar.. Paylaşımlarını 4 gözle bekleyeceğiz.. Teşekkürler.. Emeğine sağlık.. |
turnalar sahane valla hıc tatlı su avı yapmadım merakta etmıyorum deel valla :)
|
Teşekkürler Necati abi işallah diger avlarımıda paylaşacam sezonu acınca görüşmek üzere Rastgele tüm arkadaşlara..
|
Alıntı:
|
Saat 15:04. |