![]() |
Çeşmealtı Klasiği (15.11.2009)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Cumartesi akşamı Bornova'dan çıktık. Hava ne kadar güzel olsada o kadar da soğuktu. Resimlerden bizi dahi tanımak zor. Tutmuş olduğumuz bir kaç resimleri sizlerle paylaşmak istiyorum... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Hakikaten klasikleşmiş avlarınızdan biri daha İbrahim abi.
Tüm ekibi kutlarım herkese selamlar, en kısa sürede görüşmek dileğiyle. |
İbrahimcim tebrik ederim. daha irileri de rastgele :)
güzel paylaşımın için de teşekkür ederim. |
Hay maşşallah beeee...
İbrahim bunlar ne öyle.. Bereketli bir av olmuş.. Moralim düzeldi vallaha.. Tüm katılımcıları kutlarım.. Emeğine sağlık.. Paylaşım için teşekkürler.. |
Bende gönülden tebrik ederim ellerinize sağlık.:helal:
Dua edin de bizede nasip olsun;) Böyle görüntüleri görüpte iştahlanmamak elde değil:'( Gözümüz gönlümüz açıldı ALLAH(C.C.) razı olsun. |
abiii klasık nedemekkk superr bır av olmus kırmızılarda sahane valaaaa :)
|
abi ne yaptınız öyle beeeeeee. biz ne zaman gideceğiz?
|
hey maşallah hey............
|
Aslında Çeşmealtı klasiği değil bu.Sizin klasiğiniz İbrahim.Ekipteki tüm arkadaşları tebrik ederim.Hele ki, sanıyorum enişte olacak,o elindeki koca mercanla çok yakışıklı çıkmış.:)Siz bunları çekerken ben,cumartesi akşamı av için yaptığımız programı bozan arkadaşlara basıyordum kalayı.bu harika havayı kaçırdık.Ama sağlık olsun.Tekrar tebrikler.
|
ibrahim abi kırmızılar kuzu gibi maşallah.. tüm ekibi kutlarım.
|
Saat 01:03. |