![]() |
kandırıldım(şaka tabii)
Aranıza yeni katıldım.siteyi gezdikce o iyi bende böyle balıklar tutabilirim dedim.kendime güven geldi.;)Ama yalan söylüyormuşsunuz bütün fotolar fotomontajmış:D3 sefer balıga gittim elim boş döndüm:'(banada bu işin sırrını söyleyin ne olur:deli:
|
Merhabalar hoşgeldiniz.
Bu işin sermayesi sabır derdi amcanın biri bana küçükken. Hakikaten öyle zamanla gidip geldikçe, burdan birşeyler öğrendikçe muhakkak başarılı avlar yapacaksınız. Hırs yapmayın, ava sakin gidin, balık yoksa anın tadını çıkarmaya çalışın. Bir bakmışsınız balık oltanın ucunda :) |
aramıza hoşgeldiniz... keyifli paylaşımlar.... taygunun da söylediği üzere balık işi sabır işi.... önemli olan o ortamı yaşamak...birde üç beş dost bir araya gelirse değmeyin keyfine... dedik ya balık bahane sohbet şahane..
|
Alıntı:
Alıntı:
Aramıza hoş geldiniz... Kardeşlerimin sözlerine eklenecek bir şey bulamıyorum.. Herzaman balık bulunur dost ise daha zor bulunur .. Bunun içindir ki .. Önce sohbet sonra balık.. |
Selam aramıza hos geldın
bu ıs sabır ısı zaman ısı ve tabıkı tutku ısı zamanla her sey yerlı yerıne oturur sende bole ıyı balıklar yakalamaya baslarsın sabrını ve hunerlerını gostermeye baslarsın :) |
Aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim. Bu aleme girmek var çıkmakyok.:D İlk kural isparoz yakalamak:D |
Aramıza hoş geldiniz, sabrın sonu balık tutmaktır.
|
yazdıklarım şaka tabii.ama balıkta olsa fena olmaz.öncelikle dostluk önemli benim içinde.evet yeni dostların arasındayım işte.sıcak karşılama için tşk.ler.(konyada isparoz tutacagım yer varmı:confused:)
|
Alıntı:
Konyada yok ama Karamanda var..:D :D :D Şaka şaka birde ben şaka yapayım dedim.. Abim denizde olur be yahu ısparoz.. İzmire gel söz sana tutturacağım..:) :) :D |
Aramıza hoşgeldiniz ...
Bigün sizde, trofe balıklarla poz vermeniz dileğiyle... |
Saat 23:35. |