![]() |
Sevgili dostlar kurban bayramınız mübarek olsun, bayram tatilini ve havanın güzel oluşundan faydalanıp değerlendırmeye çalıştık yine aynı grup yine aynı yerde yine bol çeşit bizi mutlu edecek kadar çeşit ve iyi bir gündü rekorumuzu egale ettik bu sefer 229 parça balığımız vardı ...sevgi ve saygıllarımla..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] video ve resimlendırmeye çalıştım.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] son anda çekime yetişdirdik. |
adnan abi ekip ful çalışmış:) balıklarında maşallahı var..
cok güzel av olmuş.. tüm ekibi tebrık ederim... |
Adnan abi tebrik ederim vallahi harika olmuş. Ama kıskançlıktan çatladım açıkçası onuda söyleyim benada lidaki-mercan yakalatmazsan küserim.
Ha bu arada minderimi gördüm videoların birinde :D |
tebrikler baya baya güzel ve bereketli bir av olmuş.
katılan avcı arkadaşları kutlarım. |
Tebrikler bayram bereketli geçmiş denizi kurutmuşsunuz desek yeridir.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Adnan Abi, artık Çeşmealtın da balık yakalayamaz olduk. Birdaki sefere hepsini yakalama biraz bize de bırak...
|
Saat 19:06. |