![]() |
30 11 o9 antalya_kundu
bu sabah zafer abimle beraber yine herzaman ki avlak
bölgemize vardığımızda hava berbattı sert poyraz ve dipte şiddetli akıntı vardı. iyi vuruş alamıyorduk. tam vazgecmek üzereyken kamışın ucu bir anda suya indi.. balon balığı diye cekerken hayatımdaki en baba mercanı cekmiştim.. avımız biraz kısır gecsede muradıma erdim en sonunda:) yem olarak yaneç ve sülünes(cok zor temin ettim ve mercan dede buna atladı) kullanılmıştır.. herdaim rastgele.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Tebrikler, boşdönmekten iyidir gene.
mercanda mercanmış yani ellerinize sağlık. |
tebrikler kırmızı olsun tek olsun ellerıne saglık aksam yemeklık cıkmıs afiyet olsun
|
Kardeşim, maşallah az da olsa güzel bir av olmuş...
Tebrik ederim, afiyet olsun... |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
sis bile durduramamış yine sizi, al yanaklı paşaları, yakışıklı kırmızıları almışsınız yine..:) |
Veli abi balığa çıkacağın tarihten 2-3 gün önce haber verirsen sana taze yem temini yaptırırız bizim yemciye ;)
Bu arada tebrik ederim tam ortaya karışık olmuş :) |
Bu mercanın üstüne fazla söyliyecek bişey kalmamış:helal::helal::helal:
|
veli kardes paylasım ıcın tesekkurler
|
Alıntı:
Alıntı:
kırmızı olsun bizim olsun:) Alıntı:
kırmızıyı dudaktan öptüğüm fotorafta varda cesaret edip yükleyemedim abi sansür yeriz diye:D |
Hay maaşşallah Veli kardeşim..
Emeklerinize sağlık .. Güzel balıklar.. Paylaşım için teşekkürler.. |
Saat 00:41. |