![]() |
İskenderun'dan 2008-2009 avları
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
MAŞŞALLAH güzel avlar tebrik ederim.
Aramıza hoş geldiniz. |
teşekkür ederim,daha resimler geliyor yüklemeye çalışıorum :)
|
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar,İskenderun Körfezinde abimle birlikte yaptıgımız 2009-2009 avlarının resimlerini sizinle paylaşmak istedim daha fazla resim upload edecem fakat şu anda pek zamanım kalmadı.Görüşmek üzere..;)
|
aramıza hoş geldniz gerçektende çok güzel kuzular yakalamışsınız...
ancak 7. resimdeki küçük balık yanlışım varsa düzeltin orfoza benziyor ve malesef sirküler dışı ama yinede benzetmeden tam emin değilim...;) |
Tebrik ederim gayet güzel avlar olmuş.
En fazlada granyoza bayıldım çok nadir görülen bir balık. Dedelerin anlattığı hikayelerde dinlerdim hep. Alıntı:
Az önce kontrol ettim sirkülerde 40 cm limiti var. |
kardeşim eline saglık döktürmüşsün nice birlikte avlara rastgele
|
sevgili kardeşim sen döndükten sonra balık dehşet yapmaya başladı ne şanssız adamsın sen
|
yapma abi yapma bak yine içim gitmeye başladı,suat abi bnm diger resimleride eklicem :)
|
orfoz için bende üzüldüm ama malesef igneyi yuttugu için çıkarırken hırpalandı :( yoksa zaten o kadarcık bi yavruyu bu balıkların yanında size aslaa göstermek istemezdim :(
|
Saat 14:32. |