![]() |
12 Aralık 2009 Didim, Kazıklı
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 12 Aralık 2009 Cumartesi günü 10 kişilik bir grup olarak Didim Kazıklı koyunda kiralanan tekne ile balık avına çıktık.Yem olarak sülünez ve mamun kullanıldı, 15 gün önceye göre daha kıt bir av olmasına rağmen, stres attık, neşe içinde evimize döndük. Güzel bir mercan [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Civarda avlanan amatör balık gönüllüleri; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ozan kardeşim; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Hüseyin kardeşimiz; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kadir kardeşim, balık çekmek insanı ne kadar neşelendiriyor değil mi Balık bahane, dostluk şahane: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bunlar da benim payıma düşenler; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Salih abi ellerinize sağlık.
Tüm ekibi kutlarım neşeniz yüzlerinizden belli zaten. Dediğin gibi balık bahane dostluk şahane. Paylaşım için teşekkürler. |
Salih abi maşallahın var ..
İzmir koyları yetmedi Didimlerden bizlere paylaşım hazırlamışsın.teşekkürler.. Balıklar yüzünüzü güldürmüş maşallah.. Katılımcılarıda ayrıca kutlarım.. Paylaşım için teşekkürler.. |
Salih Abi, maşallah çok güzel bir av olmuş.
Antenli mercanlar harika. Ellerinize sağlık, afiyet olsun. |
Salih reis tebrikler..
|
salih reis sizi ve ekibi kutlarım yalnız şu antenliye hayran kaldım
|
salih abi tüm ekibi kutlarım.
güzel bir gün olmuş anlaşılan. |
Salih bey balıklar şahane, ama antenli bir başka şahane.. tebrikler...
|
ekibi tebrik ederim mercanlar harıka
|
salih abi tüm ekibi canı gönülden kutlarım.mükemmel bir av raporu paylaşımı için teşekkürler....
|
Saat 14:25. |