![]() |
Guzelbahce avi.
19 Aralik 2009 Lampuka avi.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 21 Aralik Levrek avi. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Gecen hafta lodosta tutulan levrekler.. Gecen hafta lodosun olmasindan dolayi yeme biraz daha istahli asilan levrek biraz yuzumuzu guldurdu. |
Telefonda methini dinledigim baliklari sonunda izmire gelince gorme firsati buldum ve resimleri siteye koydum :)
Gercekten cok guzel baliklar bu guzel baliklarin devamini diliyorum.. Hatta yarin tutabilmek icin bende orada olucam.. Herkese saygilarimla.. |
Oğuz kardeşim biliyordum senin paylaşımlarının çok olacağını.ama daha yeni başladın.umuyorum ki her gün yeni yeni paylaşımlarınla mest edeceksin bizleri.Eline sağlık HERKEZE RAST GELE....
|
cok güzel bir av olmuş lambukalar levrekler cok yakışıklı.
oğuz abi elllerinize sağlık.. anıl kardeşim fotolar için teşekkürler.. |
Maşallah levreklerde tekne ile mi ? ayrıca bu tekne bana hiç yabancı gelmedi :) birazda bizim anıla benzettim(amca mı) acaba doğru mu :) ?
|
Alıntı:
Amcam ve babama ait fotograflar Adnan abi bensiz av yapiyorlar burda en son telefonla zorla fotograf cektirttirdim :) |
oğuz kaptanım tebrikler sırtılar epey iş yapmış helal olsun daha iyilerine inşallah...
|
Oğuz abi ellerine sağlık.
Aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim. |
Maşallah, çok güzel bir av olmuş.
Lambuka ve levrekler harika. Oğuz, kaptanı kutlarız. |
oğuz abi hayırlı işler :)anıl ve beni ne zaman balığa götürüyorsun ;)şu lambukalardan siz tutun ben seyredeyim :Dolurmu :)
paylaşım için teşekkürler :) |
Saat 03:08. |